Incassoadvocatenkantoor
Steven Van Loon Advocatenkantoor Van Loon

Incassoadvocatenkantoor

Advocatenkantoor Van Loon

Met zijn specialisatie in het invorderen van onbetaalde facturen, mag het Antwerpse Advocatenkantoor Van Loon zichzelf een atypisch advocatenkantoor noemen. “Verder onderscheiden we ons door transparantie, éénduidige prijsafspraken en snelle resultaten”, stelt zaakvoerder Steven Van Loon.

De betalingsmoraal laat helaas vaak te wensen over, met alle gevolgen van dien. Diverse bedrijven komen in moeilijkheden omwille van wanbetalers, efficiënt debiteurenbeheer is daarom cruciaal. “Als incassoadvocatenkantoor behoren ondernemingen uit de transport-, voeding- en bouwsector tot onze vaste klanten. Daarnaast doen kleine zelfstandigen, vrije beroepers en verzekeringskantoren, cosmeticabedrijven, autoverhuur- en uitzendkantoren een beroep op onze expertise. Dankzij een uitgebreid netwerk van vervangkantoren zijn we actief over gans België.”

Geen dag onbenut

“In onze nichemarkt komt het er vooral op aan om snel en efficiënt te handelen. Onmiddellijke communicatie naar de klant over iedere stap in een dossier is voor ons prioriteit. Een dossier wordt de dag van aanbreng nog aangemaakt door een gespecialiseerde advocaat die het ganse traject van A tot Z opvolgt. Klanten kunnen zo eenvoudig communiceren via één aanspreekpunt. Betaalt een debiteur na een minnelijke aanmaning niet op de uiterste betaaldatum, wordt er daags nadien gedagvaard en trachten wij steeds de zaken te weerhouden en te behandelen op de inleidingszitting van de rechtbank. Na het bekomen van het vonnis laat het Gerechtsdeurwaarderskantoor - waarmee we dagelijks samenwerken - geen dag onbenut om over te gaan tot het betekenen en uitvoeren van het vonnis. Zo kunnen wij de toekomende gelden recupereren.”

Nu cure no pay

Klanten weten wat ze aan Advocatenkantoor Van Loon hebben en staan dan ook nooit voor verrassingen. “Dat heeft o.a. te maken met duidelijke afspraken over erelonen. Wij werken zonder provisiestaten en troebele ereloonstaten. Bij ons geldt: no cure no pay, doch met respect voor de regels opgelegd door de Orde van Advocaten. De slaagkansen zijn zeer hoog, daardoor blijven klanten ons trouw en komen er steeds weer nieuwe klanten bij.”  

Allround advies

Het kantoor werkt uitsluitend samen met advocaten gespecialiseerd in bepaalde materies. “Met als troef dat alle specialisaties aanwezig zijn om een allround advies te kunnen bieden, o.a. op het vlak van vennootschapsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, bouwrecht en intellectuele eigendom”, besluit Steven Van Loon.

Advocatenkantoor Van Loon

Tavernierkaai 2 bus 14
4de verdieping
2000 Antwerpen

T.03 400 89 89
F.03 400 89 88

steven.vanloon@la-on.eu
www.collection-law.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels