Over ons

STERCK is een gedurfd initiatief om ondernemers en vrije beroepers bij mekaar te brengen. Weg van de platgetreden paden en resoluut origineel.
Het STERCK concept zorgt voor een doorgedreven ‘matching’ tussen collega-bedrijfsleiders. Eentje die niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concrete zakelijke opportuniteiten kan opleveren.

Omnichannel aanpak

STERCK zet volledig in op een omnichannel-ervaring. Zo is er STERCK Magazine, dat een intrigerende mix vormt van stercke redactionele content en partner content. Het magazine springt er uit zowel qua inhoud, qua layout als tone of voice.

Via onze website en de diverse STERCK social kanalen bereikt onze content een belangrijke doelgroep van C-level beslissingsnemers. Via Facebook en Instagram volgen zij geselecteerde content uit het magazine. Het herhalingseffect in de omnichannel strategie zorgt dat STERCK partners gelezen worden.

Netwerck met kwaliteit

De tweede STERCK-pijler is het STERCK Netwerck, de exclusieve toegang tot een performant en uitgebreid zakelijk netwerck. Hierin zijn we uniek in de doorgedreven matching. Op basis van uw profiel, activiteit en doelgroep gaan we u steeds met de juiste ondernemers in contact brengen. Daarbij zorgen we ook voor een gepaste introductie zodat u meteen in gesprek kan gaan. Want bij STERCK genereren we voor u graag concrete zakelijke opportuniteiten.

Uniek concept

Het STERCK concept met een krachtige omnichannel communicatie is uniek in België. Hierbij zijn het STERCK Magazine, de digitale kanalen en het STERCK Netwerck onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is dé manier om uw bedrijf in de kijker te zetten en business te genereren.