Noem ons geen 'IT-leverancier'
Joeri Leemans, Daan Kets
& Mark Noten
Delta Source

Noem ons geen 'IT-leverancier'

Testimonial

Sinds de opstart van Delta Source in 2012, kiest het bedrijf resoluut voor een andere rol: die van langetermijn softwarepartner. “Dat is ook voor de klant een belangrijk voordeel. Want met de uitdagingen waar u en uw bedrijf voor staan, moet u kunnen vertrouwen op een strategische partner die thuis is in de laatste IT-innovaties”, stellen partners Joeri Leemans, Daan Kets en Mark Noten.

CyberContract, een klant van Delta Source en winnaar van ‘idee van het jaar 2016’ op de nacht van de kmo, vatte recent treffend samen waarom en hoe de lange­termijnaanpak van Delta Source een duidelijke meerwaarde bleek.

“Vijf jaar geleden vatten we het idee op om een nieuw en innovatief platform te bouwen voor de online verkoop en het beheer van cyberverzekeringen”, zegt Koen Druyts, partner CyberContract. 

“In zee gaan met Delta Source was eigenlijk een voor de hand liggende keuze. Zij boden ons immers een mix van uitzonderlijke Belgische expertise en schaalbare eigen development-teams in Bulgarije, wat het kostenplaatje gunstig beïnvloedde. Bovendien besteden ook hun meest technische profielen steevast veel tijd aan frequente communicatie in klare taal.”

Bedrijfsstrategie van morgen

“Kiezen voor de langetermijn is kiezen voor investeren in een klant”, volgens de experts van Delta Source. “Je moet niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar deze ook en vooral kunnen kaderen in de ambities en bedrijfsstrategie van morgen. Kiezen voor de lange termijn is dus niet enkel een engagement in tijd om een klant en project te doorgronden. Het is ook de drijfveer achter de fundamentele waarden van onze eigen organisatie.”

Delta Source zorgt op die manier bewust voor stabielere ontwikkel­teams voor hun klanten. “We stimuleren onze medewerkers tot inleving in de bredere activiteiten en context van onze klant. Het is dan ook niet verwonderlijk dat innovatie na verloop van tijd tweerichtingsverkeer wordt: een softwareteam dat zich thuis voelt in de materie van de klant denkt immers actief mee aan de toekomst.”

Met vertrouwen komt ook meer verantwoordelijkheid. Dus investeert Delta Source permanent in de expertise van al zijn medewerkers. “Uw software van morgen is altijd beschikbaar, veilig en integreerbaar met uw bestaande en toekomstige systemen. Bij Delta Source begrijpen we dat. Bent u ambitieus en heeft u plannen voor morgen? En voor overmorgen? Tot snel!”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels