Kwaliteitsvolle verhuurspecialist
Kris Coppens Euro Rent

Kwaliteitsvolle verhuurspecialist

Euro Rent

Sinds 1972 biedt Euro Rent een ruim gamma producten aan een breed spectrum klanten uit België, Noord-Frankrijk en Zuid-Nederland. Het bedrijf uit Deurne verhuurt van klein elektrisch gereedschap tot grotere bouwmachines voor bouwaannemers, de industriesector en particulieren. “Het gaat om meer dan 40.000 machines die continu in zeer goede staat beschikbaar zijn”, zegt gedelegeerd bestuurder Kris Coppens.

Binnen dat brede gamma producten heeft Euro Rent ook enkele specialisaties uitgebouwd. Het verhuren van tijdelijke goederen- en personenliften is er daar één van en maakt van het bedrijf uit Deurne meteen de grootste Belgische speler binnen dat verhuursegment. “Het gaat om liften die bij de (ver)nieuwbouw van grotere gebouwen worden geplaatst. Die gaan van 20 tot 150 meter hoog.” Een tweede specialisatie is die van het stellingmateriaalverhuur. “Daarbij stellen we onderdelen zoals multidirectionele stellingen, kaderstellingen en betonondersteuningen ter beschikking.”

Accuraat advies

Kwaliteit vormt een constante bij Euro Rent. Niet alleen in de dienstverlening, maar in het bijzonder in het materiaal. “Per verhuring voeren wij drie controles uit op de goederen. Zo verhinderen we potentiële pannes en weten we meteen dat het materiaal bij de volgende oplevering volledig in orde is. Een arbeidsintensief en duur proces, maar wel een dat het verschil maakt.” Een verschil dat bovendien de beschikbaarheid ten goede komt. Zowel in de hoofdvestiging in Deurne, als op de tweede locatie in Sint-Niklaas verzekert Euro Rent de aanwezigheid van elk product. “We hebben dan wel geen twintig vestigingen over heel België, maar kunnen wel in elke vestiging ons volledig gamma aanbieden. Niets is immers zo vervelend als je iets wil huren, en het materiaal is er niet.” 

Vakkennis van elk van de 46 medewerkers bij Euro Rent is eveneens een belangrijke troef. Een noodzakelijk iets met het oog op een goede dienstverlening. “Klanten komen vaak naar ons met vragen. Als werknemer moet je dan zowel de producten als de toepassingsmogelijkheden ervan kennen om zo accuraat mogelijk advies te verlenen. Ook onze mecaniciens kennen elk product tot in de kleinste details. Zelfs via de telefoon zijn zij vaak in staat om een technisch euvel deskundig op te lossen.” Een transparante administratie vervolledigt het professionele profiel van Euro Rent.  

De komende jaren hoopt Euro Rent zijn locaties verder uit te breiden naar andere gebieden, zonder aan de kwaliteit en beschikbaarheid van al het materiaal te moeten inboeten. “Het wordt dan voornamelijk een uitdaging om de juiste locaties te vinden.”

Euro Rent Deurne

Bisschoppenhoflaan 633
2100 Deurne

T. 03 325 43 00

deurne@eurorent.be

Euro Rent Sint-Niklaas

Moerputstraat 1
9100 Sint-Niklaas

T. 03 776 70 702

sint-niklaas@eurorent.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels