Slimme energieaankoper
Chris Elbers O.

Slimme energieaankoper

O.

O. ontzorgt en beheert jouw energiecontracten. Het resultaat? Aankoopprijzen vergelijkbaar met die van grote industriële spelers.

Chris Elbers heeft bijna ­twintig jaar ervaring in de energiesector. “Vorig jaar heb ik samen met Tom Saeys O. opgericht. Het doel? Alle O. kennis inzetten om onze klanten zo veel mogelijk te laten besparen op hun ­energiefactuur. Dat doen we door bedrijven te clusteren en in bulk én op het juiste moment heel veel energie aan te kopen. In amper een jaar tijd hebben we al ruim 500 klanten. Eén van onze grootste klanten is zelfs mee ingestapt als investeerder.”

Groothandelsprijs

Het ­aankoopmodel van O. is uniek. “De ­groothandelsbeurs bepaalt de prijs van de eindklant. Ons model zorgt dat we ­nagenoeg aan ­groothandelsprijs ­kunnen inkopen”, legt Chris Elbers uit. “We werken vooral voor kmo’s, maar ook voor grotere ­bedrijven: van ­boekenwinkels en ­carwashes tot rusthuizen en alle vestigingen van A.S. Adventure, de Zuidnatie, Bleckmann, Vlassenroot, Aspen Skipiste, ...”

Snel terugverdiend

O. werkt niet met ­commissies, maar met een abonnement. “Je kunt al instappen vanaf 80 euro per jaar. Onze kost wordt elk jaar meerdere keren ­terugverdiend. En je bent totaal ontzorgd. Volgend jaar moet O. winstgevend zijn, daarna willen we ons model Europees uitrollen. En dan wil ik de B2C-markt challengen.”

O.

Watt Toren
Mechelsesteenweg 271 bus 1.1
2018 Antwerpen

T. 03 304 80 70

info@odot.be
www.odot.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels