Duurzame energieraadgever
Maarten Meurs MNM Smart Energy Solutions

Duurzame energieraadgever

MNM Smart Energy Solutions

MNM Smart Energy Solutions is een jong bedrijf, opgericht door Maarten Meurs, en is gespecialiseerd in energietechnieken. Het bedrijf staat particulieren, architecten en bedrijven bij om zo duurzaam mogelijk te bouwen en verbouwen. 

MNM Smart Energy Solutions zet in elk project duurzaam energiegebruik centraal en werkt oplossingen uit voor een hele waaier aan werken: hernieuwbare energie, verwarming, sanitair en ventilatie. “Ik kom uit de eerste lichting afgestudeerden in energietechnieken en kan altijd teruggrijpen naar die theoretische kennis voor de beste oplossingen.”

Persoonlijke drive

Maarten Meurs is voor al zijn klanten het centrale aanspreekpunt en hij doet dat vanuit een persoonlijke drive en overtuiging: “We moeten allemaal bijdragen aan een betere wereld en ik ben blij dat wij de mensen kunnen begeleiden naar meer duurzaamheid.” De sector evolueert voortdurend en daarom schoolt ook Meurs zich permanent bij. “Vorig jaar heb ik me gecertifieerd tot RESCert installateur. Klanten zijn verplicht om samen te werken met een gecertifieerde installateur om recht te hebben op renovatiepremies.”

Wie op zoek is naar energieoplossingen en die graag in de praktijk wil zien, is welkom om in het energiezuinige kantoor van MNM Smart Energy Solutions in Wijnegem de nieuwste technologieën te komen bekijken.

MNM Smart Energy Solutions

Stokerijstraat 25d bus 9
2110 Wijnegem

M. 0472 31 80 45

info@mnm-ses.be
www.mnm-ses.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels