Gedreven groeicoaches
Ingrid Thijs

Gedreven groeicoaches

VIA FERRATA

Als je een ondernemer vraagt wat zijn of haar ambitie is, krijg je vaak ‘doorgroeien’ als antwoord. De strategen van VIA FERRATA helpen je graag om je doelen te verwezenlijken, je organisatiestructuur op punt te zetten en performanter te werken.

Via Ferrata is een term uit de klimsport. Het staat voor een met staalkabels uitgezet parcours langs een rotswand. Kortom, een hulpmiddel om aan de top te geraken. Dat is precies wat het Hasseltse kantoor VIA FERRATA al 19 jaar lang doet: je hogerop brengen. Als ondernemer of als bedrijf. “We helpen je groeiambities waarmaken”, legt zaakvoerder Ingrid Thijs uit. “Als een ervaren gids stippelen we samen een route uit om je business een niveau hoger te tillen en risico’s te managen. Ikzelf ben gespecialiseerd in hr en ­innovatieve ­arbeidsorganisatie; mijn partner Guy Schroyen heeft een business en ­financiële achtergrond. Opdrachten zijn soms erg complex. Gezien we ­oplossingsgericht ­werken, ­kunnen we terugvallen op ons netwerk van ­zelfstandige professionals met ervaring in verschillende ­disciplines en sectoren. We delen ­kennis en ervaringen om je ­business toekomstbestendig te maken en successen duurzaam te verankeren. We stoppen dus niet bij advies, maar helpen ook met de implementatie.”

Maatwerk

Het cliënteel van VIA FERRATA is erg divers: van kmo’s tot grote internationale spelers. “Onze jarenlange ervaring, onafhankelijkheid, de persoonlijke opvolging en strikte kwaliteitsbewaking zijn onze grootste troeven. Atypisch? Ja, dat ook. We zijn niet de adviseurs die schrijven wat ondernemers willen horen. We durven reflecteren en buiten de lijntjes kleuren. We werken bovendien elk project op maat uit. Zonder standaard draaiboek. En houden rekening met context, cultuur, competenties van medewerkers en financiële middelen.”

Gebruik een groeisubsidie

“Meestal slagen we erin meerwaarde te creëren voor de onderneming, maar consultancy schrikt sommige ondernemers nog altijd af. ‘Wat gaat dat kosten?’ is een veel gestelde vraag. Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en volledig gratis”, legt Ingrid Thijs uit. “Zodra we weten wat de noden en verwachtingen zijn, werken we een voorstel uit voor een groeitraject op maat. Veel mensen weten niet dat daarvoor ook subsidies bestaan. Via VLAIO, het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen, kunnen kmo’s een subsidie krijgen voor strategisch advies.”

Gratis online Quick Scan!

Wil je weten of je organisatie jouw groeiambitie kan volgen? VIA FERRATA ontwikkelde een gebruiksvriendelijke tool. Binnen enkele minuten achterhaal je of je op de goede weg zit en binnen welke domeinen je actie kunt ondernemen. De scan is volledig gratis beschikbaar via www.viaferrata.biz/quick-scan.


VIA FERRATA

Kempische Kaai 71/0.02
3500 Hasselt

M. 0474 508 426
info@viaferrata.biz
www.viaferrata.biz

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels