Kwalitatief hoogwaardige bepleistering
David Fransen & Danny Deneve Testimonial - Bezettingswerken Fransen & Group Deneve

Kwalitatief hoogwaardige bepleistering

Testimonial - Bezettingswerken Fransen & Group Deneve

Van een partnerschap kan je pas spreken als er een vertrouwensband is tussen twee partijen. Dat geldt zeker voor de samenwerking tussen Bezettingswerken Fransen uit Westerlo en projectontwikkelaars Group Deneve uit Antwerpen. Momenteel werken ze hard aan de realisatie van een groot woonproject in het centrum van Heist-op-den-Berg.

Bezettingswerken Fransen startte in 2005 als een eenmansbedrijf. "Ondertussen doen wij beroep op tien ervaren medewerkers waaronder twee ploegen voor binnen- en buitenbepleistering”, legt zaakvoerder David Fransen uit. “Naast binnenbepleistering leggen wij ons nu ook toe op buitenbepleistering. Tijdens de winterperiode nemen wij vaak gyprocwerken en interieur­inrichting voor onze rekening. We specialiseerden ons in crepi maar ook in steenstrips-isolatie.”

Group Deneve investeert in unieke projecten op interessante locaties die een hoge levensstandaard garanderen. “We behoren tot een nieuwe generatie projectontwikkelaars. We willen meer doen voor onze klanten dan gewoon een woning bouwen. Het wonen van de toekomst houdt ons enorm bezig: we willen een plek creëren waar ruimte is om te genieten van het leven”, vertelt zaakvoerder Danny Deneve.

100 woongelegenheden en een buurtsupermarkt

Op een terrein van meer dan 30.000 vierkante meter in het centrum van Heist-op-den-Berg ontwikkelt Group Deneve een nieuw woon­project met circa 100 appartementen, woningen en een winkelruimte voor Delhaize. Het terrein - bekend als Domein De Bos - omvat de vroegere voetbalvelden van KSV Heist-op-den-Berg. Vanuit het RUP werd het mogelijk om een mix van half open en gesloten bebouwing en appartementen te ontwerpen. “We bieden een woonkwaliteit met moderne en eigentijdse architectuur met veel lichtinval”, zegt Danny Deneve.

In het project brengt Bezettingswerken Fransen binnenbepleistering en steenstrips-isolatie aan in de trappenzaal. In de woningen achteraan staan binnenbepleistering en afwerking op het programma. “We zullen er met onze ploeg een heel jaar actief zijn. De oplevering van een deel van het project is eind 2019 voorzien”, vertelt David Fransen.

Architecten en projectontwikkelaars

Bezettingswerken Fransen werkt nauw samen met een aantal architecten. “Bij een nieuw bouwproject brengen zij een drietal bedrijven bij elkaar en krijgen wij de kans om mee te dingen naar de uitvoering. Daarnaast behoren nog een aantal projectontwikkelaars - waaronder Group Deneve - tot de vaste klanten.” Het zijn projectontwikkelaars die heel sterk op kwaliteit inzetten, zij wensen appartementen met de kwaliteit van een ­particuliere woning. “Oudere mensen die vanuit hun perfect afgewerkte woning verhuizen naar een appartement eisen dezelfde kwaliteit in hun nieuw appartement. Met onze manier van werken kunnen wij daar volledig aan beantwoorden”, aldus David Fransen.

Open communicatie

Het project in Heist-op-den-Berg is niet het eerste samenwerkingsverband met Group Deneve. Waarom viel de keuze op Bezettingswerken Fransen? Danny Deneve: “David is heel selectief in zijn medewerkers. Zij gaan dan ook tot het uiterste en voeren alles uit tot in de details. Ze maken eveneens het verschil met een goede planning. Ik weet precies wat ik kan verwachten en ben nog nooit teleurgesteld geweest. De open communicatie van Bezettings­werken Fransen is voor ons cruciaal bovenop de geleverde kwaliteit.”

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels