Orde onderweg
Steffen Ryvers LRB

Orde onderweg

LRB

Bestelwagens en vrachtwagens van A tot Z inrichten met gevoel voor degelijkheid, oog voor kwaliteit en oor voor de wensen van de klant. Dat doet LRB al meer dan dertig jaar lang. Het familiebedrijf uit Olen zorgt zo voor orde onderweg. “Geen standaardopstellingen. Nee, wij maken wat de klant écht nodig heeft”, zeggen zaakvoerders - en vader en zoon - Luc en Steffen Ryvers.

Opgestart in 1988 in Hoogstraten en intussen drie jaar actief vanuit Westerlo. Met die centralere ligging, een nieuwe werkplaats en meer voorraad kan LRB sneller anticiperen. Enerzijds wordt een op maat gemaakt resultaat bekomen via een grondige analyse van wat de klant nodig heeft in functie van zijn budget en sector. “Anderzijds werken onze passie en ervaring onze kwaliteit en degelijkheid in de hand.”

Kwaliteitsproducten

LRB werkt steevast met kwaliteitsvolle materialen. Een eerste is het eigen LRB-systeem uit staal: sterk en uit voorraad leverbaar. Daarnaast wordt met A-merk ALUCA gewerkt: 100% aluminium, lichter van gewicht en acht jaar fabrieksgarantie. “Verder kunnen we onze klanten een zeer breed gamma aan toebehoren aanbieden. Het gaat dan bijvoorbeeld om verlichting, signalisatie, omvormer 12V-230V, stroomgroep, compressor en haspels. Bovendien is onze LRB-inrichting vaak nog in zeer goede staat na het einde van de levensduur van de bestelwagen. Dat biedt de mogelijkheid om de inrichting minstens éénmaal over te bouwen naar een volgende wagen.”

Flexibel en innovatief sleutelen

Ook de flexibiliteit van LRB is een grote troef. Het familiebedrijf werkt zonder tussenpersonen, waardoor de communicatie met klanten zeer efficiënt verloopt. Ook het team van een tiental medewerkers kan in een handomdraai aan actuele wensen van klanten tegemoet komen. Nog zo’n sterke eigenschap is het oppikken van innovatieve ontwikkelingen. Het leverde LRB de Innovation of the Year Award op. “ALUCA had een nieuwe toepassing op de markt gebracht: vloerladesystemen om gereedschap efficiënt onderaan in de wagen te stockeren. We hebben die innovatie van in het begin opgevolgd, geïntegreerd in ons aanbod en klaarblijkelijk succesvol toegepast. De appreciatie van onze klanten en de sector was groot, met deze mooie prijs tot gevolg.”

LRB bvba

Zone Reme 8
2260 Westerlo-Olen

T. 03 315 90 90
info@lrb.be
www.lrb.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels