Klein team, grootse architectuur
Laure-Anne & Stefaan Vets Vets Architectuur

Klein team, grootse architectuur

Vets Architectuur bvba

Een klein team dat tot grote realisaties in staat is: zo omschrijven vader Stefaan en dochter Laure-Anne Vets hun architectenbureau. Vets Architectuur bvba blinkt uit in budgetbeheer en ontwerpen in virtual reality en hecht veel belang aan een vlotte communicatie en een haalbare planning.

Stefaan Vets zit al ruim dertig jaar in het vak. Samen met zijn dochter creëert hij ontwerpen voor woningbouw, bedrijfsgebouwen, verbouwingen en appartementen, al dan niet in combinatie met winkelpanden. Een mooie realisatie uit die laatste categorie is het gebouw van Lauwereys uit Ranst: een kantoorgebouw met magazijnen. “Ons eerste belangrijk aandachtspunt is een nauwgezet budgetbeheer. We adviseren materialen en constructies die de kosten voor de opdrachtgever en zijn rendabiliteit onder controle houden”, vertelt Stefaan.

Ontwerpen in 3D

Ook ver uitgewerkte voorontwerpen dragen vader en dochter hoog in het vaandel. “Van bij het eerste voorontwerp bieden we de bouwheer 3D-renders en virtual reality aan. Met een VR-bril op lijk je al meteen het toekomstige pand te ervaren, wat het potentieel van de ruimte illustreert.” Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever wordt aanvullend een correcte raming voor het budget gemaakt.

Vets Architectuur bvba

Ketelheide 3
2980 Halle-Zoersel

M. 0495 38 71 11
info@vetsarchitectuur.be
www.vetsarchitectuur.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels