Maatwerk binnen de tijd
Jef Dens SD Schrijnwerkerij
& Interieurbouw

Maatwerk binnen de tijd

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

Het interieur van een bank in Laakdal heeft sinds kort een volledige make-over gekregen. Al het maatwerk werd daarbij door VPM toegewezen aan SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw. Een uitdagend project voor de Herentalse onderneming, aangezien alles binnen één sluitingsweek van de bank voltooid moest zijn. “Maar laat planning en coördinatie nu net één van onze sterktes zijn”, vertelt operationeel verantwoordelijke Jef Dens.

Voor het project nam de klant contact op met SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw. Die had interieurplannen van ARTENIC uit Meerhout, waarmee SD al meerdere keren had samengewerkt. De offerte werd opgemaakt, goedgekeurd en toen begon de race tegen de klok.

“Logischerwijze kan een bank niet lang dicht blijven, dus was er een strakke deadline voorzien. We hebben alles nog een keer opgemeten en goed besproken met de architect. Nadien hebben we alle productietekeningen tot in het kleinste detail uitgewerkt en kon de productie in het eigen atelier worden opgestart. Dankzij goede onderlinge afspraken tussen de onderaannemers is alles vlot verlopen, konden we gestructureerd de plaatsingswerken uitvoeren en werd het geheel binnen de afgesproken tijd gerealiseerd.” 

SD schrijnwerkerij bedrijfsprofiel

Bij de bank stond SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw in voor het volledige maatwerk. “Het meubilair, zoals een zitbank aan de inkombalie, vergadertafels en in de hoogte verstelbare bureaus, maar ook wandpanelen en akoestische panelen, de omkasting van radiatoren, het loket, alle binnendeuren en een keuken. Een veelzijdige opdracht dus, maar wel eentje die volledig binnen onze expertise valt.”

Zeggen én doen

Voor SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw is het de vijfde bank in het portfolio, maar al het zoveelste project met een strakke tijdslimiet. “Als ondernemer kan je beloven om iets tegen een bepaalde datum zeker uitgevoerd te hebben. Het is dan de kunst om dat ook te doen. En daar bieden wij een meerwaarde. Klanten krijgen hier één aanspreekpunt die het geheel van A tot Z opvolgt, de garantie op een perfect uitgedokterde planning en de luxe van een vlekkeloze coördinatie. Bovendien kunnen we ons flexibel opstellen dankzij ons volledig geautomatiseerd atelier en snel schakelen. De sector weet intussen dat wij een goede partner zijn met correcte prijzen. Aannemers en architecten kennen onze kwaliteit en weten dat wij altijd de deadline halen.”

Maatwerk op alle vlakken

De opdracht van de bank was een middelgroot project, maar dat is voor SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw geen richtlijn. “We specialiseren ons in totaalprojecten voor professionele klanten én particulieren. Dat gaat van houtskeletbouw via dak- en gevelwerken tot interieur. Die laatste omvat vooral keukens, binnendeuren en maatwerkkasten. Hout staat centraal. Maar klanten kunnen hier ook langskomen voor een kleine bureau bijvoorbeeld. Maatwerk vormt daarbij steeds de rode draad, zowel in onze realisaties als in onze aanpak naar klanten toe.”

SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw

Zavelheide 9
2200 Herentals

T. 014 58 64 58

info@sdschrijnwerkerij.be
www.sdschrijnwerkerij.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels