Beloftevolle marketing- en branding-specialist
Bright Square

Beloftevolle marketing- en branding-specialist

Bright Square

Bright Square is dé specialist in marketing en branding. De onderneming uit Brasschaat zet het imago van bedrijven op punt om ze nadien met de juiste strategieën er nog beter te laten uitzien. “Met Bright Square in zee gaan is geen kost, maar een doordachte investering”, weet Kevin Gevers.

Doeltreffende online en offline marketing en branding, kwalitatief webdesign, krachtige storytelling, sterke strategieën, sociale media marketing, de creatie van brochures, logo en huisstijl of professionele fotografie. Het zeskoppige team – met elk zijn eigen expertise – zet via dynamische online- en offlinecombinaties startende, kleine én grote bedrijven aantrekkelijker in de markt.

“Onze sterkte is dat we direct actie ondernemen: geen lange wachttijden alvorens we een project beginnen, maar meteen to the point en met resultaat komen. Al onze klanten tonen dan ook een return on investment aan. Daar heeft Google ons voor erkend met de titel van Most Promising Agency, gebaseerd op gevoerde campagnes.”

Bright Square is ook een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille en biedt heel wat opleidingen. “Rond sociale media of het maken van video’s met de smartphone. Zo zetten we klanten aan om zelf visueel aan de slag te gaan met een kleine inspanning en een groot bereik tot gevolg.”

Bright Square

Bredabaan 124
2930 Brasschaat

T.03 283 43 00
hello@brightsquare.be
www.brightsquare.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels