Liefde voor<br>machines
Gerrit Verbeeck SKS Machines bvba

Liefde voor
machines

SKS Machines bvba

Het maakt niet uit of je verantwoordelijk bent voor een eenmanszaak of voor een multinational: machines zijn vaak onmisbaar voor je bedrijf. Op wie reken je voor het onderhoud, de revisie en de herstellingen van je machinepark? Het antwoord vind je in Willebroek bij SKS Machines.

Ga je aan de slag met metaal, steen, hout en glas of werk je in een totaal andere ­sector? Geen probleem: SKS Machines staat altijd klaar om je ­werktuigmachines aan te pakken. Het bedrijf van Gerrit Verbeeck heeft dan ook een gevarieerde ­klantenportefeuille van kleine zelfstandigen, kmo’s en grote bedrijven. “We onderhouden, bouwen, ­herstellen en reviseren je machinepark”, begint Gerrit zijn ­verhaal. “Daarbij maakt het niet uit of het gaat om manueel bestuurde exemplaren of over CNC-machines. Ook goed om te weten is dat we elk aspect van je werktuigen voor onze rekening nemen: wij herstellen ze elektrisch, elektronisch, mechanisch, hydraulisch en pneumatisch.”

Snelle service

SKS Machines werkt in heel de Benelux en maakt het ­verschil met zijn flexibiliteit. Want geen enkel bedrijf kan zich tijdverlies permitteren door een defect in het machinepark of door een gepland onderhoud. “We hebben een team van 9 technici”, verklaart Gerrit. “En we streven ernaar om binnen de 48 uur op locatie te zijn voor de interventie.” De service van SKS Machines gaat veel verder dan onderhoud en herstellingen. Is een werktuig aan het einde van zijn levenscyclus? Dan neemt Gerrits team het toestel in revisie. De technici van SKS moderniseren het toestel zodat het weer functioneert zoals een nieuwe machine. Vaak zelfs met betere prestaties dan ooit tevoren. Ook met die revisies maakt SKS Machines het verschil. “Onze technici hebben een heel brede kennis van verschillende merken en we herstellen of reviseren zelfs heel oude machines waarvan de originele leverancier niet meer actief is. Geef ons een uitdaging en we brengen ze tot een goed eind.”

Bouwen

SKS Machines bouwt ook apparaten voor de precisie-industrie, meer bepaald voor de bewerking van dunne platen. “Die toestellen ontwerpen en assembleren we zelf in ons ­atelier”, gaat Gerrit ­verder. “Daar hebben we een ­werkruimte van 1000 m2 en ­kunnen we machineonderdelen tot 20 ton monteren. Plaats en werk genoeg: daarom zoeken we extra technici voor ons team.” Die zoektocht is een uitdaging voor SKS, want geschoolde technici zijn gegeerd op de arbeidsmarkt. Gelukkig heeft SKS een mooi aanbod voor jobkandidaten: flexibiliteit, uitdaging en veelzijdige opdrachten. “Geef me zeker een seintje als je die drie elementen zoekt in een job”, besluit Gerrit. “Je bent welkom in ons team.”

SKS Machines bvba

Bedrijvenpark De Veert 13 bus 14
2830 Willebroek

T. 03 844 41 64

info@sks-machines.be
www.sks-machines.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels