Meer service en beleving
Nathalie Hermans,
Jelle Van Laer, Hanne Aerts
& Noor Otten
imore.

Meer service en beleving

imore.

imore. creëert als één team meerwaarde voor eenieders totaalproject. De interieurarchitecten uit Oostmalle breiden nu uit om toekomstige klanten nóg beter van dienst te zijn. “We ambiëren de groei van de afgelopen jaren door te zetten door een nog betere service en beleving te bieden vanuit ons nieuwe kantoor”, aldus zaakvoerders Jelle Van Laer en Hanne Aerts. 

De projecten die imore. realiseert hebben een grote evolutie doorgemaakt. Bij de start realiseerde het kantoor hoofdzakelijk kleinere interieurprojecten voor particulieren. Vandaag neemt imore. meer de rol van bouwmanager op en realiseert het in heel Vlaanderen totaalprojecten, van volledige nieuwbouwwoningen tot complexe renovaties voor zowel particulieren als professionele klanten. Zo werd het portfolio stelselmatig aangevuld met realisaties van kantoren, retail en medische praktijken.

“We garanderen een full service via een persoonlijke aanpak. Dat laatste aspect is essentieel voor een succesvol eindresultaat op maat. Nog voor er één lijn getekend is, proberen we zo goed mogelijk de leefgewoonten en wensen na ta gaan. Daarnaast tasten we reeds in de beginfase af wat realistisch is voor het beoogde budget. Na de ontwerpfase zorgen we voor een gedetailleerde uitwerking van het project, met daarna een nauwe opvolging of coördinatie van de uitvoering. Zo ontzorgen we onze klanten volledig op de weg naar hun droomwoning of -werkruimte.”

Service en beleving

imore. startte in november 2014 aan het Notelaarplein in Oostmalle. Met een oppervlakte van 65m2 werd het huidige kantoor al snel te klein en was een uitbreiding noodzakelijk om de continue groei door te zetten.

“Met de aankoop van de aanpalende casco kantoorruimte van 160m2 willen we vooral meer comfort en beleving bieden aan de klanten. Een aparte besprekingsruimte, nieuwe gebruikte materialen die getoond kunnen worden en een ruime stalencollectie zullen daartoe bijdragen. De voorgevel verdubbelt in oppervlakte en zal voor meer visibiliteit en uitstraling zorgen. Vanaf het najaar van 2019 betrekt het imore.-team van 4 interieurarchitecten het nieuwe pand.

Team als sleutel tot succes 

Als het van de zaakvoerders afhangt, zal de uitbreiding zich ook uiten in extra medewerkers, want imore. onderscheidt zich nu eenmaal via het teamverband. “Het nieuwe kantoor is op de groei gekocht, want extra versterking zou op termijn welgekomen zijn voor ons complementaire team. We trachten elkaar zo goed mogelijk aan te vullen en kunnen per project ieder van onze talenten uitspelen om steeds tot een sterk eindresultaat te komen. Het succes van de afgelopen jaren is te danken aan iedereen die hier z’n creatieve hersenkronkels heeft gebruikt.”

imore.

Lierselei 13/2
2390 Oostmalle

M. 0476 37 05 24

info@imore.be
www.imore.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels