Specialist in<br>betonboringen en zaagwerken
Stefan Nabarro Stenabo

Specialist in
betonboringen en zaagwerken

Stenabo

Stenabo is al 25 jaar de uitgelezen partner voor betonboringen, zaagwerken en chemische verankeringen. Het bedrijf is actief in heel België en voert zelfs opdrachten uit in het buitenland.

Stefan Nabarro richtte in 1994 een eenmanszaak op. Jaar na jaar groeide de onderneming. Op een gestage en gezonde manier. “Intussen zijn we met 22 medewerkers. Sinds kort hebben we een calculator en weldra komt er nog een commerciële medewerker bij”, legt Stefan Nabarro uit. “Onze sterkte? We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. We rukken dagelijks uit voor betonboringen van diameter 16 tot 1.100 millimeter voor onder andere sanitaire leidingen, elektriciteitsbuizen, ventilatiekanalen of rioleringen. Meestal in opdracht van loodgieters, elektriciens of grote aannemers. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in zaagwerken. Onze vakmannen zagen betonnen vloeren en wanden uit, voorzien trapopeningen en bij een betondikte van 80 centimeter wordt de kabelzaag ingezet. Onze derde kernactiviteit bestaat uit chemische verankeringen voor allerlei toepassingen.”

Klein en groot

Stenabo heeft een uitgebreid werkterrein. “We voeren af en toe kleine werken voor particulieren uit, maar spitsen ons voornamelijk toe op grote, industriële projecten”, legt Nabarro uit. “We werken in onderaanneming aan industriële gebouwen, sluizen, parkings, kaaimuren, stations, metro’s en in de wegenbouw. Een recent project is de voorbereidende fase op de Oosterweelverbinding. Onze medewerkers hebben er 300 meter betonwanden van 60 centimeter dik uitgezaagd. Omdat de deadline erg krap was, hebben we anderhalve week lang 24 uur op 24 in verschillende ploegen doorgewerkt. Een ander recent project is de verbrandingsoven in Eeklo. Daar hebben we openingen in de vloeren gezaagd. En op het Brouckèreplein in hartje Brussel hebben we aan de toegang van de nieuwe fietstunnel gewerkt. Daar hebben we een dekplaat van 1,3 meter dik over een totale oppervlakte van zo’n 300 vierkante meter gekabeld. We gaan ook over de lands- en taalgrenzen heen. Zo startten we onlangs met het boren van 28.000 ankergaten op verschillende bruggen aan de A7 in Bergen.”

Kort op de bal

Stenabo staat gekend voor kwaliteit, flexibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. “We werken nauw samen met vaste leveranciers, volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en zijn VCA*-gecertificeerd. Onze betonboorders en -zagers hebben allemaal een eigen wagen en recent materiaal. Daardoor kunnen we erg kort op de bal spelen. Bovendien hebben we van nagenoeg al het materiaal reserve in stock. Bij een eventueel technisch probleem hebben we meteen vervanging klaar. Kwestie van de oplevertermijnen te garanderen”, klinkt het. “Dat levert - samen met ons gemotiveerd en bereidwillig personeel - nu net ons vast cliënteel.” 

Stenabo

Energielaan 24/10
2950 Kapellen

T. 03 633 08 80

info@stenabo.be
www.stenabo.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels