Tijdloze <br>­vastgoedbouwer
Maxime Geerinckx Promobuild

Tijdloze
­vastgoedbouwer

Promobuild

Een aantrekkelijk stuk grond kopen, daarop appartementen, kantoorgebouwen of supermarkten bouwen en ze vervolgens verkopen of verhuren. Promobuild uit Aarschot is al meer dan 40 jaar dé partner voor timeless constructions. “De geleverde kwaliteit doet decennialang genieten van het aangekochte vastgoed”, zegt zaakvoerder en derde generatie Maxime Geerinckx.

Promobuild startte in 1975 als projectontwikkelaar en is intussen ook uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de vastgoedsector. Het familiebedrijf werkt samen met competente aannemers en afwerkers, en beschikt over een eigen commerciële dienst.

“Onze grootste troef is dat we kwaliteit op alle vlakken leveren. Enerzijds kwaliteit in het product zelf dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste partners, anderzijds in de service. Wij zijn probleemoplossers en maken onbezorgd bouwen en investeren mogelijk.”

Financiering

Zo is investeren in ­vastgoed vandaag al een slimme keuze, maar Promobuild maakt het nog interessanter. “Wij opteren voor een unieke financieringswijze waarbij de klant geen risico loopt. Belangrijk punt hierbij is dat vanaf het prille begin klare en duidelijke afspraken gemaakt worden zodat u op het einde niet voor verassingen komt te staan. Ze hoeven dus geen financiële risico’s te nemen en komen op die manier niet voor verrassingen te staan.”

Promobuild

Ter Heidelaan 54a
3200 Aarschot

T. 016 46 44 40

info@promobuild.be
www.promobuild.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels