Waardevolle<br>architectuur-<br>projecten
Luc Elsen Elsen Architectuur

Waardevolle
architectuur-
projecten

Elsen Architectuur

Ver weg van de spotlights maakt Elsen Architectuur waardevolle en doordachte projecten waarbij de visie van de bouwheer optimaal tot uiting komt. Met veel ervaring en daadkracht weet het architectenkantoor zich te onderscheiden in nagenoeg het gehele gebouwenspectrum.

Elsen Architectuur bestaat sinds begin jaren ’90 en heeft van bij aanvang bijzondere aandacht voor de zorgsector. Naast realisaties in de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en jeugdbijstand gebeurden er ook ingrepen aan AZ St. Jozef in Malle. Daarnaast staan wonen en werken centraal in de werken van Elsen Architectuur: van kleine eengezinswoningen tot meergezinswoningen, woonerven en hotels.

Klein maar performant team

Korte communicatielijnen en bereikbaarheid staan centraal bij de persoonlijke aanpak van het kleine, maar performante team van Elsen Architectuur. Dankzij de no-nonsense aanpak en grote klantgerichtheid weet de bouwheer zich optimaal gesteund en begeleid bij de realisatie van zijn bouwproject. Elsen Architectuur heeft met een heel aantal klanten een intensieve professionele relatie, die soms meer dan twee decennia omvat. 

Kortom, Elsen Architectuur is al meer dan 25 jaar uw betrouwbare partner om dromen en wensen te vertalen in een mooie, duurzame en praktische omgeving. 

Elsen Architectuur

Vrijheid 30 b3
2370 Arendonk

M. 0495 32 67 04

info@elsenarchitectuur.be
www.elsenarchitectuur.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels