De feestjesmakers
Bart Verelst

De feestjesmakers

Tzigane

Organiseert u binnenkort een receptie, bedrijfsevent of privé-feest? Dan is het gemakkelijk om al uw feestmateriaal op één adres te kunnen huren. Tzigane bvba is al 20 jaar de snelste weg naar een zorgeloos feest.

Een huwelijk, verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsevent? Tzigane bvba verhuurt bijna alles. U kan er terecht voor verschillende soorten partytenten, tafels en stoelen en keukenmateriaal. Om het plaatje compleet te maken verhuren ze ook buffetmateriaal, tapinstallaties en koelkasten. “Klanten kunnen het feestmateriaal eenvoudig bestellen via onze webshop, en telefonisch of per mail kan uiteraard ook”, vertelt zaakvoerder Bart Verelst. “U kan bij ons terecht om enkele stukken te huren evenals voor grote aantallen. Het materiaal kan u huren voor de volledige duur van uw evenement.”

Ook materiaal te koop

Tzigane bvba heeft een magazijn in Bornem waar u terecht kan om het feestmateriaal op te halen en af te leveren. “Als klanten dat willen, kunnen we het materiaal ook ter plaatse afleveren”, aldus Bart Verelst. “In de regio Klein Brabant is dat aan een voordelig, vast tarief. Tenten worden ook door ons opgebouwd en afgebroken aan een kleine meerprijs.” Tzigane bvba verkoopt ook nieuw en tweedehands feestmateriaal.

Tzigane bvba 

Lodderstraat 14 R
2880 Bornem

T.03 899 61 83
info@tzigane.be
www.tzigane.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels