Fotorealistische visualisaties
Olivier Akkermans Studio Voxelz

Fotorealistische visualisaties

Studio Voxelz

Een bouwproject is niets zonder een sterke 3D-visualisatie. Studio Voxelz uit Aartselaar tilt die visualisaties naar een hoger niveau. Met fotorealistische animaties en aandacht voor interieur- en belichtingsfactoren tast Studio Voxelz de grenzen af tussen grafisch design en architectuur.

Met een achtergrond als interieurarchitect en 3D-designer besloot zaakvoerder Olivier Akkermans om in 2014 zelf aan de slag te gaan. Met Studio Voxelz richt hij zijn pijlen op de high-end immobiliënmarkt en grootschalige bouwprojecten. “Onze 3D-visualisaties zijn een vorm van visuele communicatie. Onze producten staan een streepje boven de rest en zijn – met extra aandacht voor interieur, landschappen en belichting – bijna niet te onderscheiden van de realiteit”, vertelt Olivier.

Internationale doelstellingen

Met drie vaste werknemers en twee freelancers wil Studio Voxelz ook de internationale markt aanspreken. “Je kunt vandaag perfect een digitaal product afleveren op basis van skypegesprekken en een heldere briefing. We deinzen dan ook niet terug voor internationale opdrachten.” Studio Voxelz maakt ook VR-rondleidingen en visualisaties voor landschapsprojecten. Zo maakten ze onlangs de tekeningen voor het ‘Fietsen door de bomen’-project van Toerisme Limburg.

Studio Voxelz

Guido Gezellestraat 3
2630 Aartselaar

T. 03 293 59 94
info@voxelz.eu
www.voxelz.eu

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels