Futureproof<br>verwarmen
Tom Thys Maes Verwarming

Futureproof
verwarmen

Maes Verwarming

De firma Maes Verwarming is specialist in HVAC-technieken en heeft een bijzondere aandacht voor hernieuwbare energie. Daarom maken warmtepompen een belangrijk onderdeel uit van het aanbod. De installatie en de bijhorende dienst na verkoop gebeurt volledig in eigen beheer.

Ook nadat zaakvoerder Tom Thys zijn ingenieursdiploma op zak had, bleef hij zich bijscholen in de HVAC- en koeltechnieken. In 2009 nam hij Maes Verwarming over. Vandaag richt hij zich met zijn drie medewerkers vooral op de particuliere markt in de regio van Meerhout. 

Kwaliteit primeert 

“We zijn sterk in de installatie en het onderhoud van verwarmingssystemen die de warmte uit de bodem of lucht halen. Ook installeren we aircosystemen. Architecten en kleinere aannemers hebben een ideale HVAC-partner aan ons. Uit principe werken we altijd met materialen van de beste kwaliteit. Dat maakt ons niet de goedkoopste installateur maar onze klanten zijn wel zeker van degelijk resultaat.” 

Gezien de grote aandacht voor het klimaat ziet de toekomst van het bedrijf er goed uit. “We hebben nog ruimte om wat te groeien, al willen we geen hele grote speler worden. Want het gaat me niet om het aantal projecten, wel om de kwaliteit ervan. Bovenal wil ik fier blijven op het werk dat ik lever en elke klant altijd recht in de ogen kunnen kijken”, besluit Tom.

Maes Verwarming 

Bevrijdingslaan 197 A
2450 Meerhout

M. 0496 17 50 01

info@maes-verwarming.be
www.maes-verwarming.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels