Kan ik mijn bedrijf stijlvol inrichten met een beperkt budget?
Goele Vermeeren & Filip Versmissen Master Meubel

Kan ik mijn bedrijf stijlvol inrichten met een beperkt budget?

Vraag & Antwoord - Master Meubel

Het korte antwoord is een volmondige ‘ja’. Als eerste in de sector biedt Master Meubel, designwinkel en interieur­inrichter uit Turnhout, een leasingformule voor designmeubilair aan. Of je nu een techbedrijf runt of notaris bent … Kmo’s en eenmanszaken krijgen meer flexibiliteit in hun interieur voor een haalbaarder budget.

Meubilair is overal in je zaak van essentieel belang. Of het nu de stoelen in je wachtkamer, de zetel in je ontvangst­ruimte of het bureau in je kantoor is, de juiste inrichting van een ruimte zorgt voor uitstraling, productiviteit en gezelligheid. Maar er kan niet altijd een groot budget uitgetrokken worden voor interieuraankleding.

Maandelijkse aflossing

Een unieke leasingformule voor je interieurprojecten is een perfecte oplossing. Klanten betalen gedurende vijf jaar maandelijks een bedrag. Op het einde van die termijn hebben ze de keuze: de meubelstukken aankopen of omruilen voor een nieuwe inrichting. Op die manier hebben ze nooit een verouderd interieur. Indien gewenst, nemen we ook het onderhoud uit handen. Master Meubel ontzorgt volledig. Zo kunnen klanten zich volledig focussen op hun onderneming.

Dankzij de leasingformules is het mogelijk om al een comfortabele bureaustoel aan te bieden vanaf 44,05 euro per maand, exclusief btw. Het bijpassende bureau, bijvoorbeeld in massief eikenhout, is beschikbaar vanaf 73,13 euro onder dezelfde voorwaarden. Zelfs voor wie altijd gedroomd heeft van een Eames Lounge Chair is een van de meest iconische meubelontwerpen ooit nu letterlijk en figuurlijk binnen handbereik voor minder dan 100 euro per maand.

Meer 
mogelijkheden

Het aantal mogelijkheden vergroot op deze manier spectaculair. Klanten benaderen ons met de meest uiteenlopende vragen, van een thuiskantoor tot uniforme werkplekken voor tientallen mensen, een nieuwe ruimte die enkel dient voor vergadering of ook voorzien moet zijn voor video conferencing en coworking, een akoestische oplossing voor landschapsruimtes of de volledige inrichting van cafés, restaurants, receptie- of wachtruimtes. De inrichting gebeurt met betaalbaar designmeubilair of met elementen die op maat worden gemaakt in onze eigen ateliers.

Samen met onze klanten geven we het perfecte interieur vorm. Daarbij houden we rekening met wat past binnen hun bedrijf en visie, aan welke noden en behoeften hun interieur moet beantwoorden, wat ze zelf mooi en handig vinden. We raden hen dan ook aan om ons zo vroeg mogelijk in het proces te contacteren. Zo wordt het nog eenvoudiger om hun droominterieur te realiseren.

Deze expertise werd aangeboden door  Master Meubel

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels