No-nonsense <br>infrastructuurwerken
Etienne Roos N.V. AMBARO

No-nonsense
infrastructuurwerken

N.V. AMBARO

Sinds 1968 is Ambaro een betrouwbare partner voor alle infrastructuurwerken van zowel private bedrijven als overheden. Samen met zijn klanten gaat Ambaro op zoek naar gepaste oplossingen voor elke infrastructurele opdracht. Van lokale wegenis- en rioleringswerken tot  de volledige heraanleg van dorpskernen. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in omgevingswerken voor private ontwikkelingsprojecten en waterwerken. 

Ambaro is een familiebedrijf met zo’n 50 werknemers en staat gekend voor zijn no-nonsense stijl. Met een praktische aanpak en een transparante samenwerking met de klant, is Ambaro al vanaf de ontwerpfase een betrouwbare partner. Zo bekijkt het bedrijf, samen met de klant, de beste oplossingen en uitvoeringswijzen, om problemen te voorkomen. Steeds met oog voor uw budget én het leefmilieu. 

Ook voor kleinschalige projecten is Ambaro de ideale partner, of het nu gaat om rioleringswerk, wegenbouw of afbraakwerken. Met meer dan 50 jaar ervaring staat het bedrijf zijn klanten bij van ontwerpfase tot afwerking. Hoe uitdagend een project ook is, met de no-nonsense stijl van Ambaro, vind je altijd een goede oplossing. 

N.V. AMBARO

Hoebenschot 1
2460 Lichtaart

T. 014 55 71 78

admin@ambaro.be
www.ambaro.be

 

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels