Onafhankelijk<br>expertisebureau
Patrick Renders Expertisebureau
Nachtergaele

Onafhankelijk
expertisebureau

Expertisebureau Nachtergaele

Expertisebureau Nachtergaele bvba biedt al meer dan 35 jaar een deskundige en onafhankelijke service op het vlak van expertise. Het bedrijf uit Bornem is internationaal actief en werkt zowel voor particulieren als voor ondernemingen uit de industriële, maritieme en transportsector en de verzekertingswereld.

Expertisebureau Nachtergaele bvba is op verschillende vlakken actief, waaronder schadevaststelling, waardebepaling en taxatie, machinebreuk en BA uitbating. Ook  tegenexpertise, verantwoordelijkheidsonderzoek en technische opvolging bij verbouwingen en onderhoud van schepen en voertuigen behoort tot hun corebusiness. “Doordat we ons in al die zaken specialiseren, kunnen klanten op één plaats voor alles terecht”, vertelt zaakvoerder Patrick Renders. 

Snel en flexibel  

Expertisebureau Nachtergaele voert deskundig en onafhankelijk onderzoek uit op het gebied van privé- en bedrijfsvoertuigen zoals, wagens, bussen, trams en treinen, maar ook containers en boten. Patrick Renders: “We treden rechtstreeks en alleen voor de verzekerde op en vertegenwoordigen zijn belangen bij schade.” 

Expertisebureau Nachtergaele is uitermate flexibel, vlot bereikbaar en snel ter plaatse. “We kunnen heel kort op de bal spelen dank zij ons mobiel kantoor”, aldus Patrick Renders. Naast expertise voert dit het bureau ook studies en warmteberekeningen uit voor infrarood verwarming en voor biologische verwijdering van algen door middel van ultrasoontoestellen en/of het kweken van bacteriën voor specifieke doeleinden. 

Expertisebureau Nachtergaele

Briel 11
2880 Weert (Bornem)

M. 0477 40 60 71 

info@rsi-experts.eu
www.rsi-experts.eu

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels