Ondernemen, kantelmomenten en groeipijnen
An Vermeulen Yarlini bvba

Ondernemen, kantelmomenten en groeipijnen

Yarlini bvba

“Kantelmoment, patstelling, dilemma en groeipijn zijn voor veel ondernemers zeer herkenbaar. Persoonlijke en marktgestuurde verandering ligt aan de basis. Voor ondernemers is het niet evident om met een klare kijk heldere keuzes te maken. Dikwijls weten ze niet hoe met veranderingen en spanningen om te gaan. Een snel veranderende wereld heeft immers heel wat knelpunten en obstakels.”

Als ondernemer moet je mee evolueren. Hiervoor reikt An Vermeulen een pakket van oplossingen aan. Ze is ervaren groeicoach, businessmentor, gedreven onderneemster en stichter van het succesvolle adviesbedrijf Yarlini. 

“Zeg niet zomaar business coach tegen mij, die zijn er trouwens al genoeg”, zegt An glimlachend.

Unieke aanpak

“Ik pak zaken aan op een eigentijdse én vernieuwende manier. Hou rekening met de authenticiteit van het bedrijf en ontwikkel een holistisch zicht met een nieuwe mindset. Zo begeleid ik ondernemers, bedrijfsleiders en hun teams in groei-, verbeter- en verandertrajecten en digitale transformatie. Alles bekijk ik: strategie, organisatie, sales, marketing, HR, leiding geven en teams samenstellen. Het héle pakket. Dat maakt Yarlini nu net zo uniek. Het is onze ‘Business & Minds’ 360 graden aanpak.”

Atypische businesscoach

“An heeft een uitgesproken mening over toekomstgericht ondernemen. Zakelijke vooruitgang is slechts een onderdeel van een succesvolle onderneming. Wie wil groeien, moet verder kijken dan cijfers en ook zichzelf in vraag durven stellen. Waar sta je nu als ondernemer? Wat is je drive en passie? Waar wil je naartoe? Als succesvol ondernemer moet je je sterktes en zwaktes goed kennen en weten wat voldoening geeft. Focus is belangrijk anders hou je het ondernemerschap niet vol. Door platgetreden paden te verlaten en in te spelen op innovatie en nieuwe trends stel ik vast dat mijn aanpak werkt.”

Als omnichannel vernieuwer en met gerichte adviezen zorgt An ervoor dat een bedrijf doorgroeit naar een succesvol en rendabele onderneming. Haar gedurfde strategie zet haar als ‘buitenbeentje’ in een unieke positie met snelle resultaten tot verbazing van meer traditionele adviesbedrijven.

Doorgedreven digitaal

“Ik hou van interactie en eis met Yarlini mijn plaats op in het digitale landschap.  Denken, durven, doen, vernieuwen is mijn motto. Ervaringen uitwisselen, ondernemers helpen, oplossingen aanreiken mijn passie. Dat lukt met een doordacht digitaal marketingplan. Dus innovatie als zuurstof voor succesvol ondernemen en zelf het voorbeeld geven.” 

An wil graag haar visie publiek uitdragen in Vlaanderen en gelooft dat ze gehoord moet worden. Veel ondernemers hebben nood aan inspiratie én een sparringpartner. Ze praat passioneel over succesvol ondernemerschap, do's-and-don'ts van digitale transformatie, problemen van starters en familiebedrijven, hoe omgaan met multinationals en niet onbelangrijk: de valkuilen van KMO’s en bedrijfsleiders in de huidige economie.

Yarlini bvba

De menselijke factor

“Wist je dat wereldwijd minder bedrijven falen die opgestart worden door vrouwen? (lachje) Serieus. Vrouwen hebben een andere benadering maar, ik benadruk, door complementair te werken sta je als ondernemer sterker. Met Yarlini besteden we veel aandacht aan de menselijke factor, ik kijk vooral ook naar de state of mind van een ondernemer. Ontstresst hij/zij genoeg? Is het privéleven nog in balans met het zakelijke? Zijn werknemers gelukkig in hun job? Vergis je niet, je goed voelen in je vel is in ondernemen belangrijk want alleen zo kan je je focus houden, nieuwe ideeën opdoen en jezelf heruitvinden en verbeteren.”

Partners in plaats van klanten

“Ik zoek geen klant met de belofte van hemel op aarde en snelle ‘quick win’ oplossingen om dan een vette factuur te sturen. Ik ben zelf actief onderneemster en begrijp maar al te goed dat je niet zomaar een lukrake coach wil ontvangen die jou niet begrijpt. Met mijn achtergrond maak ik het verschil. Ik verdiep mij bij elk project grondig in de materie en onderneming, praat, luister en dompel me onder in de mindset van de ondernemer. Het menselijke aspect. Dus ja, een partnership met doelgerichte strategie, betrokkenheid en nazorg. Ik kies voor een loyale aanpak tijdens het hele traject. Indien gewenst, hou ik nadien nog een oogje in het zeil of kunnen ze ook op mij rekenen als lid van de raad van advies of raad van bestuur.”

Yarlini bvba

Galgestraat 91
2800 Mechelen

T. 0471 31 41 43

info@yarlini.be
www.yarlini.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels