Onvergetelijke beleving
Ronny Vandenbergh Domein De Vesten

Onvergetelijke beleving

Domein De Vesten

Seminarie, huwelijk, jubileum of personeelsfeest: bedenk een gelegenheid en de kans is groot dat De Vesten in Laakdal er de ideale zaal voor heeft. Inclusief verrukkelijke catering. De creatieve eventplanners en het gedreven team staan garant voor een onvergetelijk evenement op jouw maat.  

“De Vesten telt 14 zalen die we heel flexibel kunnen combineren”, begint zaakvoerder Ronny Vandenbergh. “We hebben plaats voor 20 tot 850 gasten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor feesten, seminaries, opleidingen, presentaties … We beschikken ook over eigen catering die creatieve culinaire creaties op je bord tovert. In de eerste plaats luisteren we naar het verhaal van de klant, om vervolgens met de meest gepaste oplossing te komen. Met die persoonlijke aanpak en flexibiliteit maken we het verschil. Daarnaast zijn de centrale ligging en bereikbaarheid een grote troef. Op het domein zelf is een grote parking. Kortom: we maken het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk, zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement zelf.”

Creatieve oplossingen

De zalen bieden tal van mogelijkheden op het vlak van indeling en opstelling. “Je kunt grote en kleine zalen combineren voor plenaire sessies en breakouts. Uiteraard beschikken we over beamers en schermen. Er is ook een stijlvolle boardroom met een interactief scherm. De zalen kunnen volledig verduisterd worden en in het hele gebouw is er airco. Er zijn meerdere ingangen en we hebben informatieschermen die we kunnen personaliseren met logo’s en foto’s.”

Die aanpak zorgt ervoor dat zowel kmo’s als grote spelers vlot de weg naar De Vesten vinden. “Twee opleidingsbedrijven uit de financiële sector geven hier hun navormingen. Maar we hebben ook plaats voor veiligheidsopleidingen. Buiten hebben er al brandtrainingen plaatsgevonden. Ooit heeft een firma hier zelfs een stelling tegen de gevel gebouwd”, weet Ronny. “We gaan ‘all the way’ voor onze klanten. We hebben eens een oplegger aan onze zaal geplaatst voor een productpresentatie. En voor het bedrijfsfeest van een ziekenhuis organiseerden we een avond in Las Vegas-stijl, inclusief casino.”

De Vesten

Dinner & Dance in concert

Ook kleine ondernemingen willen een origineel personeelsuitje organiseren. Met ‘Dinner & Dance in concert’ hebben ze een alternatief voor het traditionele bowlen. “Na een driegangenmenu volgt een concert en een dj-set. Zo’n avond staat open voor iedereen, maar de formule is ook populair bij kleinere bedrijven die eens iets nieuws willen. Voor hen is het niet evident een groots event te organiseren. Bij ons kunnen ze feesten zoals de grote bedrijven.” De volgende ‘Dinner and Dance in concert’ vindt plaats op vrijdag 6 maart 2020. 

De Vesten organiseert ook andere eigen evenementen. Elke laatste zondag van de maand kun je tijdens ‘Sundays at De Vesten’ lunchen en proeven van diverse gerechten. En wie kennis wil maken met de authentieke Thaise keuken, ontdekt in restaurant Tiw Thai pure en gezonde maaltijden, rechtstreeks uit Thailand.

Suites

Na een avond feesten of een productieve dag kun je blijven overnachten in een van de suites. Zo hoef je niet vermoeid de baan op. De volgende ochtend geniet je van een heerlijk en gevarieerd ontbijt. De Vesten is bovendien een prima uitvalsbasis om de Kempen te verkennen. “Ook technici en andere medewerkers blijven hier logeren wanneer ze tijdelijk bij de bedrijven in de buurt moeten werken.”

Beleving centraal

“Onze slogan is ‘Beleef onvergetelijke momenten’. ‘Beleving’ is het sleutelwoord in onze sector, dus we zetten er sterk op in. Een tevreden, enthousiaste klant geeft voldoening, zowel aan mij als aan de mensen die hier werken”, besluit Ronny.

Domein De Vesten

Kanaalweg 6 bus 1
2430 Laakdal

T. 014 86 78 49

info@devesten.be
www.devesten.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels