Partner voor ondernemingsrisico’s
Nele Neirinckx, Wilfried Janssens, Peter Koslowski

Partner voor ondernemingsrisico’s

Verzekeringskantoor Antwerpen Metropool

Verzekeringskantoor Antwerpen Metropool beschermt al 20 jaar ondernemers tegen kleine en grote risico's. Bedrijfswerking, personeel, gebouwen, materieel, stock, voertuigen en groepsverzekeringen: u vindt bij de KBC-verzekeringsagent het hele pakket. In het kantoor van zaakvoerders Nele Neirinckx, Wilfried Janssens en Peter Koslowski staan vertrouwen en gemoedsrust centraal. Ze kennen hun klanten en nodigen jou op regelmatige basis uit voor een risicoanalyse.

Sta er eens even bij stil: wanneer actualiseerde jij voor het laatst jouw bedrijfsverzekeringen? Je zaak gaat vooruit: je groeit, je gebruikt nieuwe technieken, je ontwikkelt bijkomende activiteiten, je verhuist, … Het is belangrijk dat jouw verzekeringen steeds met jou mee evolueren. Zo ben je op elk moment gerust.

Verzekeringscheck

Bij Verzekeringskantoor Antwerpen Metropool kan je terecht voor een risicoanalyse, advies en alle mogelijke bedrijfsverzekeringen. Peter Koslowski: "Veel kmo’s onderschatten het belang van een goed gesprek over de risico’s van hun bedrijf. Want niet alleen de bedrijfswereld verandert razendsnel, ook de verzekeringswereld kent heel wat wijzigingen. Het is onze taak om een juiste oplossing te zoeken voor de financiële risico’s van onze klanten. Dat is niet altijd evident. Een goede marktkennis en permanente bijscholing zijn onontbeerlijk.” Ben je toe aan een verzekeringscheck?

Van start-up tot groot bedrijf

Nele Neirinckx: “Voor elke klant nemen we onze tijd. Start-ups, vrije beroepen, kmo's en grote bedrijven: iedereen heeft zijn eigen behoeften. Daarbij nemen we voldoende tijd om ook minder evidente risico’s ter sprake te brengen. Denk aan overlijdens- of ongevallenverzekering voor de zaakvoerder en zijn gezin, en bij uitbreiding voor het ganse personeel. Kennis van tal van fiscale aspecten zorgen ervoor dat je samen met de klant tot een correcte oplossing komt.”

Schade snel geregeld

Bij Verzekeringskantoor Antwerpen Metropool werken drie agenten met ieder zijn verzekeringsexpertise. Als klant krijg je een vast aanspreekpunt. Die agent neemt bij schade alles in handen. Hij stelt je gerust, legt alle verdere stappen uit en regelt jouw schadegeval. Wilfried Janssens: "Twee van onze medewerkers werken exclusief op schadeafhandeling bij brand en ongevallen. Ze hebben een jarenlange ervaring in schaderegeling. Door onze ruime regelingsbevoegdheid mogen we bij kleine schade zelf de expertise uitvoeren en de schade uitbetalen. Zo is jouw schadegeval vlot geregeld en ontvang je snel jouw vergoeding. Bij grotere schadedossiers zijn we er voor jou en onderhandelen we een correcte vergoeding.”

Verzekeringskantoor Antwerpen Metropool

Jan Van Lierstraat 3 bus 0A
2000 Antwerpen

T.03 221 06 70
peter.koslowski@verz.kbc.be
www.verzekeringenmetropool.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels