Persoonlijke aanpak en kwalitatieve diensten
Kristoffer Van Saet

Persoonlijke aanpak en kwalitatieve diensten

Van Saet Security

Met de focus op kwalitatieve diensten en een uitgebreide service is Van Saet Security uit Bonheiden op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een gewaardeerde partner voor bedrijven, overheden en particulieren.

Van Saet Security focust op de installatie van uiteenlopende beveiligingsinstallaties. “Dat gaat van alarmsystemen en toegangscontrole tot camerabewaking en brandbeveiliging. We onderscheiden ons door een aanbod van geïntegreerde systemen die met elkaar communiceren. We zetten in op innovatieve systemen zoals onder meer thermische camera’s,” vertelt zaakvoerder Kristoffer Van Saet. In het familiebedrijf is ook broer Mathias actief naast nog een tiental ervaren medewerkers.

24/7

Voor ieder nieuw project komt Kristoffer persoonlijk langs en bespreekt hij de pijnpunten met de klant. “Binnen de 48 uur sturen we een offerte uit. Nadien zorgen we voor een complete installatie inclusief een allesomvattende opvolging. Via een 24/7 service kunnen we steeds snel interveniëren en onze klanten optimaal bedienen. Via de website en mond-aan-mond reclame hebben we op vier jaar tijd een mooi klantenbestand opgebouwd,” besluit Kristoffer Van Saet.

Van Saet Security

Gestelhoflei 16D
2820 Bonheiden

T. 015 51 71 61
info@vs-security.com
www.vs-security.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels