Tot in het kleinste detail
Didier Leys GP Construct

Tot in het kleinste detail

GP Construct

Een binnenzwembad dat met één druk wordt omgetoverd tot een prachtige ruimte? Antwerps bouwbedrijf GP Construct maakt dromen als deze realiteit. Door prachtige creaties te verwezenlijken, zoals zwembaden, sauna’s en whirlpools van de hoogste kwaliteit, verzekert GP Construct jarenlang genot. Zaakvoerder Didier Leys vertelt: “Onze zwembaden zijn een knap staaltje technologie, van beweegbare vloeren tot waterstofontsmetting en ontvochtigingssystemen. Bovendien zijn ze prachtig afgewerkt tot in de kleinste details!” 

Het was Leopold, de vader van Didier, die in 1981 GP Construct op de kaart zette. Nu is het Merksemse familiebedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op de Europese markt. Met een eigen atelier en zo’n 25 medewerkers, brengt het bouwbedrijf ieder project tot een wondermooi resultaat. Zowel voor een bescheiden zwembad als het meer exclusieve project kan je bij GP Construct terecht. “Met 38 jaar ervaring staan we onze klanten van A tot Z bij. Van het ontwerp tot de realisatie en het onderhoud”, vertelt Didier.

Als een vis in het water

Elk zwembad vereist een flink staaltje maatwerk. Met een prachtig gedetailleerde afwerking zijn de zwembaden van GP Construct uniek in hun soort. “Onze projecten zijn totaalplaatjes”, verkondigt Didier. “We gaan aan de slag met de plannen van de architect en werken alles uit tot in de puntjes: van de juiste ontvochtigingsinstallatie tot een piekfijne afwerking in tegel, natuursteen of mozaïek.”

Bij GP Construct kan je niet alleen terecht voor zwembaden. Ook saunaprojecten, hammams en whirlpools staan op het uitgebreide repertoire van het bouwbedrijf. Gebouwd met het oog op duurzaamheid, doorstaan de projecten van GP Construct de tand des tijds: “Ook wanneer er ooit sprake is van renovatie, kloppen onze klanten opnieuw bij ons aan”, vertelt Didier trots. 

Daarnaast werkt het bedrijf enkel met de beste materialen en de nieuwste technologie. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld ontsmettingssystemen met waterstof. “Dat is veel ecologischer en bovendien heb je geen geuroverlast”, klinkt het bij Didier. “Perfect voor een binnenzwembad dus.”

Internationale wateren

Naast binnenlandse projecten vinden we de Antwerpse bouwspecialist ook op de internationale markt. “Een natuurlijke evolutie,” vertelt Didier, “Sommige klanten hebben ook graag een zwembad in hun buitenverblijf. We hebben projecten in Frankrijk, Zwitserland en Italië, maar ook bijvoorbeeld in Engeland en Ibiza.” 

GP Construct gelooft in een afgestemde service en een onberispelijke afwerking, voor al zijn klanten. “Het moet niet ongelofelijk duur zijn. Voor al onze projecten werken wij met de beste materialen en de meest bekwame vakmensen”, vertelt Didier. “Als bedrijf evolueren we voortdurend en met elk project optimaliseren we onze werkwijze, zo komen we tot de beste resultaten op de markt!”

GP Construct

Bredabaan 124
2170 Merksem

T. 03 644 44 50

info@gpconstruct.be
www.gpconstruct.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels