Veelbelovende nieuwe<br> IVECO-modellen
Johan Celis Cammaert Trucks Antwerpen

Veelbelovende nieuwe
IVECO-modellen

Cammaert Trucks Antwerpen

Cammaert Trucks is al ruim 50 jaar de professional bij uitstek voor verkoop en onderhoud van IVECO- en FIAT-bedrijfsvoertuigen. De nieuwe vracht- en bestelwagenlijn van IVECO is de moeite: die spendeert extra aandacht aan bestuurderscomfort en connectiviteit.

In 2001 opende Cammaert Trucks twee nieuwe vestigingen in Antwerpen en Temse. Zo’n achttien jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot de bedrijfsvoertuigenspecialist bij uitstek. De vier vestigingen – verdeeld rond de drie grote verkeersassen van België: Antwerpen, Brussel en Gent – zorgen ervoor dat het familiebedrijf zijn klanten op een snelle én flexibele manier kan bijstaan. 

Geavanceerde modellen

Cammaert Trucks presenteert met trots twee nieuwe reeksen IVECO-bedrijfsvoertuigen. De nieuwe hypermoderne IVECO S-WAY-lijn volgt de bekende STRALIS-lijn op. Met een uitgesproken focus op bestuurderscomfort, heeft de S-WAY een gloednieuwe cabine, verbeterde brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie aan boord. Ook de DAILY-bestelwagens kregen in 2019 een innovatieve update waarbij brandstofefficiëntie, veiligheid en connectiviteit centraal staan. Beide nieuwe modelreeksen hebben een unieke ecologische troefkaart. Zowel de DAILY als de IVECO S-WAY is verkrijgbaar met een performante aardgasmotor in een breed gamma. 

Cammaert Trucks Antwerpen

Transcontinentaalweg 1
2030 Antwerpen

T. 03 545 99 00

celis.johan@cammaertnv.be
www.cammaertnv.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels