Veelzijdig <br>maatwerk
Seppe Sas, Steve
Eysermans & Pieter Sas
Exposas

Veelzijdig
maatwerk

Exposas

Exposas heeft al meer dan twintig jaar een uitstekende reputatie in schrijnwerk en interieurinrichting. In 2018 namen de broers Pieter en Seppe Sas en Steve Eysermans het roer van dit familiebedrijf over. Met tien gedreven medewerkers gaan ze elke dag gepassioneerd aan de slag om perfect maatwerk af te leveren.

Doorheen de jaren kan Exposas mooie referenties voorleggen. Naast Janssen Pharmaceutica, die er al vanaf het begin bij was voor de inrichting van haar nieuwe labo’s, telt dit interieurbedrijf uit Lille ook heel wat tevreden particuliere klanten, bedrijven, architecten en aannemers. “Allemaal weten ze ons verzorgd werk, de hoogwaardige afwerking en de stipte en correcte service sterk te waarderen”, vertelt Pieter Sas.

Hoogstaande kwaliteit en precisiewerk

Exposas neemt de volledige binneninrichting voor haar rekening. “Of het nu gaat over inbouwkasten, trappen, keukens of houten vloeren, al onze interieurprojecten zijn 100 procent maatwerk”, legt Pieter Sas uit. “Volgens de wensen van de klant of architect wordt alles tot op de millimeter precies vervaardigd en geplaatst. Wij kiezen bewust voor kwalitatieve materialen zoals hout, kunststof en volkern. Klanten hebben bovendien maar één aanspreekpunt voor het hele project. Dat maakt de communicatie vlotter en transparanter. Zo kunnen we ook korter op de bal spelen en meteen anticiperen op vragen.”

Exposas

Brulens 16
2275 Lille

T. 014 55 70 77
info@exposas.be
www.exposas.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels