Voorsprong door service
Kris Verellen
& Christine Nevelsteen
Groep Verellen

Voorsprong door service

Groep Verellen

Als chauffeur en vlootbeheerder stel je hoge eisen aan een concessiehouder. Je wil immers vooral zorgeloos blijven rijden. Je zoekt een complete service voor mobiliteit. Een onestopshop voor je wagenpark. Een partner die je zowel compacte stadsauto’s, stijlvolle directiewagens als praktische en volledig uitgeruste bestelwagens biedt. Een garage die mee is met de nieuwste evoluties in hybride en elektrisch rijden. Dat alles vind je al meer dan 40 jaar bij Groep Verellen, een gevestigde waarde in de Kempen.

Groep Verellen verdeelt voertuigen van Peugeot, Citroën, DS Automobiles en sinds juli dit jaar ook Opel. De Duitse constructeur werd een tweetal jaar geleden deel van de PSA-groep. “We zijn de tweede concessiehouder in België die de vier merken van PSA onder één dak aanbiedt. We verkopen voertuigen uit alle segmenten, met elk type motor: benzine, diesel, hybride of elektrisch. Ook voor een gecertificeerde occasiewagen kun je bij ons terecht. Eind november hebben we de Opel-showroom feestelijk geopend tijdens een VIP-avond en een opendeurweekend voor het grote publiek. De showroom van Citroën werd eveneens vernieuwd”, aldus zaakvoerder Kris Verellen.

Servicekampioen

Kris is de zoon van Jos Verellen, die de garage in 1975 oprichtte. Sinds 2002 runt Kris de concessie samen met zijn vrouw Christine Nevelsteen. Intussen zijn er 40 medewerkers aan de slag in dit dynamische familiebedrijf. Zij verkopen, onderhouden en herstellen wagens. In de werkplaats bekommeren de bekwame en opgeleide mecaniciens zich zowel over carrosserie als mechanica. “Zoals onze slogan – ‘Voorsprong door service’ – zegt, besteden we veel aandacht aan goede dienstverlening. We begeleiden een klant vanaf de aankoop tot na onderhoudsbeurten en herstellingen”, vertelt salesmanager Filip Bruyndonckx. Die focus op service ontging ook PSA niet. “Dankzij de goede resultaten van onze dienst na verkoop werden we tijdens de viering voor het honderdjarig bestaan van Citroën in Parijs bekroond met de prijs voor beste naverkoopgarage in de Belux”, verklaart Kris. “Het is mede dankzij die erkenning dat PSA ons uitkoos om Opel-wagens te verdelen. Een andere beslissende factor was onze bijzonder goede ligging.”

Complete oplossingen voor professionals

Zowel particuliere als professionele klanten vinden bij Groep Verellen ook diverse financieringsopties en verzekeringen. Als professional kun je er terecht voor fleetoplossingen op maat, zoals Free2Move, de operationele leasing van PSA. Groep Verellen zorgt er eveneens voor dat je auto of bestelwagen helemaal wordt omgebouwd volgens jouw noden. Tot slot wijst Kris op een belangrijk punt: “De wagens van PSA hebben een zeer lage CO2-uitstoot. Dat betekent dat je ecologisch en fiscaal altijd voordelig rijdt.”

Groep Verellen

Antwerpseweg 24
2440 Geel

T. 014 58 46 05
info@groepverellen.be
www.groepverellen.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels