Wij zijn goed bezig
Team Cravat Events

Wij zijn goed bezig

Cravat Events bvba

Een luxediner voor tien personen op een toplocatie? Een teambuilding voor 6.000 mensen in een weide? Een feest in de bovenste bol van het Atomium? Of een driedaags congres voor buitenlandse genodigden dat van A tot Z is uitgestippeld? Aan creativiteit en sterke realisaties geen gebrek bij Cravat Events. Drie jaar na de opstart is het Duffelse eventbureau zelfs al klaar voor het 2.0-verhaal.

“Onze focus ligt 100 % op events op maat. Hoofdzakelijk voor de b2b, maar we organiseren ook sportevents en publieke festiviteiten. Uit elk event halen we het maximum, zowel in de boodschap die naar voren komt als hoe mensen ermee in contact raken”, vertellen oprichters Yves Hellemans en Thomas Van de Velden enthousiast. “We voorzien campagnes om genodigden warm te maken, fraaie uitnodigingen, een memorabele ervaring op de dag zelf en een aftermovie om na te genieten. Allemaal in dezelfde huisstijl.”

Toegevoegde waarde

Grote namen zoals Cegeka, Carrefour Belgium en Coca-Cola appreciëren de allesomvattende aanpak van Cravat. Onlangs gaan shoppen in Wijnegem? Dan nam je misschien onbewust deel aan een event, uitgewerkt door Cravat. Een mooi voorbeeld van hun digitale kennis, innovatiedrang en creativiteit. “Om de lange wachtrijen te vermijden bij de komst van sinterklaas, bouwden we een registratiesysteem uit zodat bezoekers een eigen tijdslot konden reserveren. Via rondlopende pieten en het aanbieden van kleurplaten werd de beleving enorm verhoogd.” Zo weet Cravat voor elke b2b-happening toegevoegde waarde te creëren. Actief meedenken hoort daarbij tot de sterktes. “Voor een klant als Coca-Cola delen we geen blikjes uit op een kruispunt. Dat strookt niet met ons DNA. We ontwerpen liever een aanlokkelijke stand op een festival waar bezoekers via leuke opdrachten een blikje kunnen verdienen.”

Cravat 2.0

Yves en Thomas brachten hun universiteitsjaren op het sportkot door. En dat blijkt vandaag bepalend voor de mentaliteit van Cravat. “Het brengt een competitiegeest mee en we leggen de lat steeds hoger. Dat lukt omdat we kunnen rekenen op teamspelers die de regels van het spel kennen, gebaseerd op waarden en eerlijkheid.” Dat resulteert drie jaar na de oprichting al in een nieuw hoofdstuk, inclusief rebranding. “Intussen tellen we acht vaste medewerkers en weldra verhuizen we naar een groter kantoor. Klanten geven ons steeds meer hun blindelings vertrouwen. We zijn vlot gegroeid naar een underdog in de eventsector en onze ambitie is om snel die top 10 binnen te duiken. Dat is realistisch. Wij zijn goed bezig. We nodigen iedereen dan ook graag uit om te komen luisteren naar onze verfrissende ideeën.”

Cravat Events bvba

Merodestraat 49
2570 Duffel

M. 0478 72 47 50 (Thomas)
M. 0498 12 02 21 (Yves)
thomas@cravat-events.be
yves@cravat-events.be
www.cravat-events.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels