Buitengewoon telemarketing bureau
Alexander, Laurens, Daniël Van Ursel

Buitengewoon telemarketing bureau

All Call Services nv

All Call Services bestaat al meer dan twintig jaar en is in handen van de familie Van Ursel. Vanuit Antwerpen bedienen ze samen met een vast team medewerkers allerhande bedrijven met professionele telefooncontacten.

Daniël Van Ursel en zonen Alexander en Laurens ­runnen een telemarketingbureau dat zich onderscheidt van grote sectorgenoten door te werken met een vast team van medewerkers dat écht aandacht heeft voor de klant en de betrokken ­contactpersonen. “De meeste van onze medewerkers zijn al jaren voor ons actief en dat is zeer uniek in onze sector.”

Graven als mollen

All Call Services richt zich voornamelijk op b2b-contacten en staat bekend om zijn professionaliteit en maturiteit. Van Ursel: “Ons werk start waar anderen stoppen. Wij graven als ­mollen tot we alle mogelijke en nodige informatie ­hebben kunnen verzamelen.” Potentiële klanten kunnen bij All Call Services terecht voor telefonisch maatwerk van allerlei aard: lead research, correcte afspraken maken, marktbevragingen bij huidige klanten en het vervolledigen van databases … “We werken met de meest recente software, hebben mature medewerkers met ervaring uit alle mogelijke sectoren in dienst en zijn op en top professioneel.” Interesse? Bel Anne De Raes!

All Call Services nv

Kipdorpvest 40-42
2000 Antwerpen

T. 03 202 84 44
info@allcallservices.com
www.allcallservices.com

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels