De architecten van uw droomreis
Tom Vleugels &
Jeroen Adriaenssens
Travel Counsellors

De architecten van uw droomreis

Travel Counsellors Jeroen & Tom

Een avontuurlijke droomvakantie in Nieuw-Zeeland? Of eerder een culturele citytrip in Madrid? Jeroen Adriaenssens en Tom Vleugels zijn de persoonlijke reisagenten waarvan jij niet wist dat je ze nodig had. Als ‘Gold Travel Counsellors’ halen de twee elk laatste greintje stress uit jouw droomreis. “Because time is money”, vertelt Tom. 

Toen ze in 1999 samen afstudeerden, gingen Jeroen en Tom elk hun eigen weg. Jeroen werd reisagent en werkte ook als salespersoon bij een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Tom kwam dan weer bij een Aziatische luchtvaartmaatschappij terecht. Bijna 16 jaar later vonden de vrienden elkaar professioneel terug, beiden helemaal klaar om hun leven over een andere boeg te gooien als ondernemers. Nu helpen Jeroen en Tom koppels, gezinnen en zakelijke klanten bij het samenstellen van hun eigen gepersonaliseerde reiservaring. “Wij begeleiden onze klanten zowel voor, tijdens als na de reis”, legt Tom uit. “Wij selecteren de meest bijzondere hotels en plannen onvergetelijke activiteiten. Een reis is voor ons een op maat gemaakt totaalpakket. Zo kan iedereen zonder zorgen vertrekken. Dat heb je tenslotte verdiend na een jaar hard werken.”

Travel Counsellors

Vier jaar geleden gingen Tom en Jeroen aan de slag bij Travel Counsellors, een netwerk voor zelfstandige reisadviseurs. “Wat ons onderscheidt van een klassiek reisbureau is de betrokkenheid en de persoonlijke service.”, vertelt Jeroen. “Op basis van een goed gesprek ontwerpen we samen met de klant de perfecte reis. Het gaat verder dan alleen vliegtickets en hotels boeken. Wij verzorgen iedere reis tot in de puntjes. Zo halen we elke korrel stress uit het reisgebeuren en kan de klant genieten van de vakantie die hij verdient.”

Dat Tom en Jeroen tot de absolute top van hun métier behoren, werd in november 2019 bewezen. Toen bereikten ze Travel Counsellor Gold status, waardoor ze nu tot de top 10% van best presterende Travel Counsellors wereldwijd behoren. Ook in eigen land werden hun inspanningen beloond. Zo ontvingen ze eerder ook de award voor ‘Best Performing Belgian Travel Counsellors’.

Mijlenver boven de rest

“De reissector is de laatste jaren sterk geëvolueerd”, legt Tom uit. “Online boeken kan iedereen, maar de reizen die wij organiseren staan daar mijlenver boven. Dankzij onze ervaring hebben we een diepgaande kennis en knowhow opgebouwd, die we ook nog eens voortdurend uitbreiden door o.a. trainingen en vakbeurzen. Enkel zo kunnen we onze klanten een ‘once-in-a-lifetime’ reiservaring bezorgen. Wij verkopen dromen en herinneringen voor het leven!”

Travel Counsellors Jeroen & Tom

M. 0486 17 31 44 (Tom)
M. 0486 55 39 59 (Jeroen)

jeroen.tom@travelcounsellors.be
www.travelcounsellors.be/jeroen.tom

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels