De vinger aan de pols  van uw onderneming
Philip Van Dijck

De vinger aan de pols van uw onderneming

Accounting Team

Heeft u ook wel eens te kampen met een ondraaglijke ‘workload’ en overvolle agenda? Wanneer de dagelijkse boekhouding van uw onderneming daar ook nog bij moet komen, steekt AccountingTeam uit Kontich een handje toe. “Of het nu gaat om dagelijkse boekhouding, periodieke audit en reporting of advies op maat: met een team van 45 experten zorgen wij ervoor dat u voortdurend de vinger aan de pols van uw onderneming heeft”, vertelt Philip Van Dijck, medebestuurder van AccountingTeam.

“Het tijdperk van de boekhouder op zijn stoffig kantoortje is al lang voorbij”, begint Philip Van Dijck. “Bedrijven verwachten een dagelijks geactualiseerd dashboard, dat toelaat om op korte termijn financiële beslissingen te maken. Dat is precies wat wij bieden.” AccountingTeam staat kmo’s niet alleen bij in hun dagelijkse boekhouding, ook financieel, juridisch en fiscaal advies is hun forte.

Rechterhand van de kmo

“Een goed accountantskantoor is de belangrijkste partner van een kmo”, vertelt Philip. “Dankzij onze digitale boekhoudingtechnieken en regelmatige audits kunnen we onze klanten een financieel klankbord bieden waartegen de bedrijfsstrategie afgetoetst kan worden.” Dat klankbordverhaal begint voor Philip bij de dagelijkse boekhouding. “We maken het onze klanten dan ook erg makkelijk om hun administratie bij te houden”, legt hij uit. “Als digitalisatiepionier in de sector werken we al 20 jaar met een online portaal. Daar hebben klanten hun elektronisch archief steeds ter beschikking, kunnen ze al hun documenten uploaden, en bieden wij hen een geactualiseerd overzicht op hun financiën.”

Proactief en paperless

De dagelijkse rapportering is bij AccountingTeam misschien wel digitaal, maar dat betekent niet dat het persoonlijk aspect op de achtergrond verdwijnt. “Wij dragen proactiviteit erg hoog in het vaandel”, legt Philip uit. “Door regelmatig samen te zitten met de klant, houden we samen onze vinger op de financiële hartslag van de onderneming. Dit laat ons toe om actief te begeleiden en te adviseren waar nodig, of het nu bijvoorbeeld om investeringen, het aanwerven van personeel of om een bedrijfsovername gaat.” Bij AccountingTeam krijgt elke klant zijn persoonlijke dossierverantwoordelijke, die intern tevens beroep kan doen op alle kennis die het bedrijf in huis heeft. “Met de capaciteiten van onze 45 accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs hebben we een echt totaalpakket in huis”, vertelt Philip. “Waar andere accountantskantoren noodgedwongen moeten fusioneren onder andere vanwege de toenemende digitalisatie, is dat net onze kracht. Wij gebruiken de optimale technologie en software om uw boekhouding overzichtelijk te kunnen verwerken en weer te geven, zodat uw bedrijfsstrategie op een duurzame manier uitgestippeld kan worden.”

AccountingTeam 

Veldkant 13
2550 Kontich

T.03 303 57 57 
contact@accountingteam.be
www.accountingteam.be  

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels