Gunfactor als basis voor samenwerking
Laurens Kuypers,
Vincent Delwaide,
Maxime Geerinckx
S|P immobiliën en
PromoBuild

Gunfactor als basis voor samenwerking

Testimonial - Laurens Kuypers & Vincent Delwaide & Maxime Geerinckx

Met zijn jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur voor particulieren en bedrijven heeft S|P immobiliën een sterke voeling met de vastgoedmarkt. Projectontwikkelaar Promobuild is op zijn beurt steeds op zoek naar bouwgronden met potentie. Een netwerkevent van STERCK bracht beide partijen bij elkaar, de start van een mooi verhaal …

S|P immobiliën - met hoofdkantoor in Geel en ­vestigingen in Grobbendonk, Westerlo en Antwerpen - biedt zijn klanten een totaalpakket aan rond verkoop, verhuur, schatting, beheer, kopen en huren van residentieel vastgoed. Met het beheer/rentmeesterschap van huurpanden onderscheidt S|P immobiliën zich in de sector. Klanten worden zo ontzorgd voor het beheer van een huurpand op financieel, technisch en juridisch vlak. S|P immobiliën maakt eveneens het verschil met zijn 10 medewerkers, allemaal geworteld in de vastgoedmarkt. Zij zijn de experts bij uitstek voor wie op zoek is naar een woning, grond of appartement. Tijdens een traject hebben klanten te maken met een vertrouwd gezicht als aanspreekpunt. Projectontwikkelaar Promobuild met kantoren in Aarschot en Zaventem is al meer dan dertig jaar een gevestigde waarde in de vastgoedsector. Promobuild ontwikkelt zowel appartementen en woningen als commerciële en financiële ruimtes in samenwerking met competente aannemers en gespecialiseerde afwerkingsbedrijven. Promobuild focust vooral op (middel-)grote projecten, van 20 tot 200 appartementen. Daarnaast is de onderneming actief in de verhuur van vastgoed uit de eigen portefeuille. Net als S|P immobiliën hecht Promobuild veel belang aan onderlinge communicatie met klanten.

Ondernemers maken de klik

Het leven hangt af van toevalligheden, het juiste moment, de juiste plaats. Tijdens een STERCK netwerk­event liepen Laurens Kuypers en Vincent Delwaide, zaakvoerders van S|P immobiliën, en Maxime Geerinckx, gedelegeerd bestuurder van Promobuild elkaar tegen het lijf. Generatiegenoten, gedrevenheid, openheid … er was meteen een klik. “Net een dag voordien hadden wij een projectgrond in portefeuille gekregen in het centrum van Poederlee. Het was eigenlijk een compleet afgerond project inclusief alle vergunningen”, vertelt Laurens Kuypers. Maxime Geerinckx had direct interesse, een dag later bracht hij al een bezoek aan het project. “Voor ons was dit een absolute opportuniteit, zeker ook omdat we er minimaal een dertigtal appartementen konden realiseren. Na het nodige reken- en studiewerk hebben wij de projectgronden aangekocht en nu zit het project in volle ontwikkeling. Het voorstel van Laurens en Vincent kwam voor ons op het juiste moment, want we waren toen volop op zoek naar projectgronden in de Kempen. Bovendien is er achterliggend nog een verkaveling, goed voor wellicht 10 tot 20 woningen.”

Win-winsituatie

Ook voor S|P immobiliën levert de samenwerking met Promobuild heel wat voordelen op. “Wij zullen de verkoop van de appartementen in Poederlee voor onze rekening nemen, een win-winsituatie”, aldus Vincent Delwaide. De samenwerking tussen Promobuild en S|P immobiliën loopt intussen verder. “Het komt er vooral op aan om de andere partij iets te gunnen. Bovendien leer je elkaars netwerk beter kennen en ook dat opent weer perspectieven. De vlotte communicatie met Laurens en Vincent vind ik eveneens een grote meerwaarde”, besluit Maxime Geerinckx.

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels