impactvol grafisch en interieurdesign
Ruud Belmans, Luc Heylen

impactvol grafisch en interieurdesign

WeWantMore

WeWantMore uit Antwerpen, actief sinds 2006, is een ontwerpstudio die voor zijn klanten het juiste gezicht of uitstraling creëert door middel van grafische & interieurontwerpen. Creative Director Ruud Belmans en Managing Partner Luc Heylen vertellen wat WeWantMore voor uw bedrijf kan betekenen.

Neuhaus, Ibis, Brouwerij Roman, Niko, Gatsu Gatsu … Het zijn maar enkele namen van opdrachtgevers die een beroep doen op de creativiteit en ervaring van WeWantMore. “Onze nationale en internationale klanten zijn zeer divers en komen uit verschillende sectoren: van start-ups tot gevestigde kmo’s en multinationals. Die verscheidenheid maakt het boeiend voor ons, we zijn dan ook van vele markten thuis. Als ontwerpers kunnen wij een gebouw doen herleven en een sfeer creëren die helemaal past bij het imago dat een bedrijf zich wil aanmeten.” De creaties van WeWantMore trekken internationale aandacht met bekroningen in onder meer de Architizer A+Award, A’designs Awards, Creative Belgium Awards en Henry Van de Velde Awards.

Onderscheidend karakter

“Wij vertrekken altijd vanuit een concept en een aantal vraagstellingen: wie is de ondernemer, hoe ziet de organisatie eruit en hoe wil een bedrijf zich profileren? Omdat elke klant anders is, zullen we steeds een uniek ontwerp maken. Het is belangrijk om het DNA van een merk of bedrijf te ontleden en te definiëren door in dialoog te treden met de klant over zijn wensen, eisen en mogelijkheden. Via strategische oefeningen trachten we de essentie van het merk, de kenmerken en het onderscheidende karakter naar boven te halen.” WeWantMore maakt het verschil met zijn aanpak, de manier van communiceren, de vormgeving en materiaalexpertise. “We denken grondig na over iedere stap in een traject. Een verhaal moet kloppen, alles moet op elkaar afgestemd zijn. Het komt erop aan om de juiste cocktail te shaken. Iedere opdracht is een creatieve uitdaging. Met onze vormgeving trachten we telkens bij te dragen aan de visie van een merk of de uitstraling van een bedrijf.”

Selectief

WeWantMore is selectief en aanvaardt niet elke opdracht. “Een opdracht moet passen in onze manier van werken. De meeste klanten weten ondertussen wel wat ze van ons kunnen verwachten. Ontwerpen is meer een middel dan een doel. Ieder ontwerp is anders, maar essentieel is steeds het helder communiceren van een boodschap. Ons team telt 38 mensen die actief zijn in zowel branding als interieur. Op die manier hebben wij altijd voldoende klankborden binnen de eigen organisatie om een ontwerp bij te sturen.”

Totaalconcepten

“Wij bijten ons graag vast in totaalconcepten waarbij we zowel zorgen voor een conceptbepaling, het interieurontwerp van een gebouw, het implementeren van een nieuwe merkidentiteit en het bedenken van een (nieuwe) naam waaruit dan ook het logo voortkomt. We ontwerpen logo’s of een huisstijl die de visuele aantrekkingskracht vergroten.”

Samenspel

WeWantMore wil telkens weer het vertrouwen winnen van zijn klanten. “Op die manier krijgen ze niet het gevoel dat ze zich moeten aanpassen, maar dat er door een goede communicatie en argumentatie voor een bepaalde weg wordt gekozen. Voor iedere klant willen wij iets strafs realiseren waarvoor we graag alle registers opentrekken”, besluiten Ruud Belmans en Luc Heylen.

WeWantMore

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

letstalk@wewantmore.studio
www.wewantmore.studio

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels