Jonge <br>geluksbrengers
Laurens Kuypers
& Vincent Delwaide
S|P

Jonge
geluksbrengers

S|P

Wanneer we Laurens Kuypers en Vincent Delwaide van S|P Immobiliën treffen, zijn ze volop bezig met de lancering van hun nieuwe huisstijl. Het strakke en jonge design sluit aan bij het karakter van het team: jeugdig, met jarenlange expertise in de vastgoedsector. Tijd voor een kennismaking.

Het verhaal van dit vastgoedkantoor begint in 1996. “In het begin was Stef Proost Immobiliën vooral actief in het hogere segment”, steekt Laurens van wal. “Vandaar de redelijk klassieke en elitaire huisstijl. Toen we de zaak overnamen in 2016, was onze eerste focus om het bedrijf stabiel te houden. Intussen hebben we prima jaren achter de rug en is het tijd om te verjongen. We hadden ook het imago dat we ons alleen op de duurdere panden richtten. Uiteraard werken we graag in het hogere segment, maar het is al lang niet meer onze enige focus. We zijn vooral actief in het middensegment. Het nieuwe logo en de vernieuwde huisstijl zijn dus jonger, strakker en vlotter en sluiten aan bij wie we zijn en wat we doen.”

Een kwestie van geluksmomenten

Hoe onderscheidt S|P Immobiliën zich van andere makelaarskantoren? “Wij leggen de nadruk op een frisse marketing en op beleving, gemoedelijkheid, huiselijkheid en een goed gevoel”, vertelt Vincent. “Maar uiteraard geven we ook ernstig en correct advies.” Laurens treedt hem bij: “Onze slogan is ‘Geluksbrengers sinds 1996’. Wij creëren effectief geluksmomenten. De aankoop, verkoop, verhuur of huur van vastgoed is vaak een belangrijke stap in iemands leven. We zorgen ervoor dat onze klanten die momenten zo gelukkig mogelijk ervaren.”

Jong, maar tonnen ervaring

Laurens en Vincent zijn jonge dertigers, maar hebben tientallen jaren ervaring in de sector. Vincent: “We zijn een jong en ambitieus team met tonnen expertise. We hebben allebei een passie voor ons beroep en onze mensen. We hebben nooit ergens anders gewerkt. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Er is weinig verloop en veel stabiliteit. Nieuwe krachten worden goed begeleid en volgen opleidingen, zodat ze op korte termijn de service leveren die wij willen bieden.”

Meer dan verkopen

Laurens wijst erop dat makelaars meer doen dan verkopen. “In tv-programma’s als ‘Huizenjagers’ zie je enkel de bezichtiging en verkoop. Daaraan gaat een heel proces vooraf, en dat is net het moeilijkste. Wij willen vooral open en eerlijk zijn tegenover onze klanten. We geven een realistische schatting van de waarde van een pand, zodat we die ook kunnen waarmaken. Dat zorgt ervoor dat we veel tevreden en gelukkige klanten hebben, die al jaar en dag bij ons verkopen of verhuren.” S|P Immobiliën beheert als rentmeester ook de eigendommen die een klant wil verhuren. “Het is verhuren zonder zorgen. Er zijn niet veel makelaars in deze regio die zo’n dienst aanbieden. Daarmee zijn we relatief uniek”, besluit Vincent.

S|P Antwerpen

Bourlastraat 1/A
2000 Antwerpen

T. 03 226 20 40
antwerpen@stefproost.be

S|P Geel

Fehrenbachstraat 53
2440 Geel

T. 014 59 10 20
info@stefproost.be

S|P Grobbendonk

Astridplein 12
2280 Grobbendonk

T. 014 51 95 00
grobbendonk@stefproost.be

S|P Westerlo

Olenseweg 375
2260 Westerlo

T. 014 26 78 78
info@stefproost.be

www.stefproost.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels