Onvoorwaardelijke service
Lindsy Van Damme LVD Publi

Onvoorwaardelijke service

LVD Publi

Op zoek naar gepersonaliseerde werkkledij voor je team, het ultieme relatiegeschenk of fraaie belettering voor je bedrijfswagen? LVD Publi verkoopt en bedrukt werkkledij en promomateriaal in alle vormen en maten. Met een onvoorwaardelijke naservice maakt zaakvoerster Lindsy Van Damme het verschil op een markt tjokvol online retailers. “Wanneer je rits stukgaat binnen garantie of je bent niet tevreden met je bedrukking, kan je ook na je aankoop steeds bij ons terecht. Wij helpen je met plezier verder”, glimlacht Lindsy.

Acht jaar geleden besloot Lindsy Van Damme dat het tijd was voor een carrièreswitch. Na een loopbaan als schoonmaakster en administratief bediende, begon ze in 2012 haar carrière als zelfstandige. “Ik ontwierp placemats met uitscheurbare advertenties voor horeca-uitbaters”, vertelt ze. “Al gauw kreeg ik de vraag of ik ook werkkledij bedrukte.” Daarop ging Lindsy meteen op zoek naar een drukker en een leverancier. Kort daarna nam ze een gerenommeerde drukkerij over, alsook een nabijgelegen speciaalzaak in werkkledij. “Nu verkopen we vanuit onze showroom in Willebroek alles wat te maken heeft met promotextiel, werkkleding en -schoenen. We werken met verschillende kwaliteitsmerken zoals Snickers Workwear, Sievi en Dassy”, legt Lindsy uit. “Zo kunnen zowel vakmannen, institutionele bedrijven als particulieren steeds van een interessante garantietermijn en persoonlijk advies genieten.”

Huisstijl

Het driekoppig team van LVD Publi is niet alleen gespecialiseerd in werkkledij, ook allerhande relatiegeschenken en promomateriaal nemen ze voor hun rekening. “We hebben naast onze drukker ook een fulltime designer”, legt Lindsy uit. “Zo kunnen we startende ondernemingen adviseren bij het uitdenken en ontwerpen van hun logo en huisstijl. Met onder andere briefpapier, raamfolies, geprinte muurbekleding of belettering werken we samen aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.”

Met installaties voor zeef- en tampondruk zijn de mogelijkheden voor LVD Publi vrijwel eindeloos. “Niet alleen textiel, maar ook USB-sticks, brooddozen, banners of andere promomaterialen kunnen wij snel en kwaliteitsvol bedrukken. Dit maakt ons een echte one-stopshop voor bedrijven in allerhande sectoren, van dakwerkers tot horecapersoneel.”

Voordeelpakketten

Het gaat de laatste tijd hard voor Lindsy’s onderneming. “Vooral onze beroepskledij blijft een echte topverkoper, maar we prospecteren ook grotere projecten op langere termijn. Gewapend met interessante voordeelpakketten benaderen we nu ook instituties, zoals nutsbedrijven of gemeenten. Ook voor hen kan het persoonlijk advies en de klantgerichtheid van LVD Publi het verschil maken”, besluit Lindsy.

Lvd-Publi

Hoeikensstraat 5, unit 17
2830 Willebroek

T. 03 886 88 88
info@lvd-publi.be
www.lvd-publi.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels