Stalen dromenbouwers
Anky Van Wesenbeeck, Nick Van Linden

Stalen dromenbouwers

Steel Dreams

Uw woning of kantoor ademt extra charme en karakter uit met stalen ramen of deuren van Steel Dreams uit Kalmthout. Vakmanschap en passie zorgen voor 100% tevreden klanten.

In 2016 richtten Nick Van Linden en Anky Van Wesenbeeck Steel Dreams op. Momenteel telt het bedrijf zes enthousiaste medewerkers. “Wij ontwerpen, produceren en plaatsen stalen deuren en ramen voor binnen en buiten. Wij onderscheiden ons van de ‘klassieke’ stalen buitendeuren door het aanbieden van thermisch onderbroken schrijnwerk. Door de geïsoleerde profielen gaat er geen kostbare energie verloren,” vertelt Anky Van Wesenbeeck.

In elke vorm

Bij Steel Dreams staan kwaliteit van afwerking en een persoonlijke aanpak centraal. “Wij volgen het ganse traject vanaf de offerte helemaal zelf op. De ramen en deuren worden gemaakt in ons eigen up-to-date uitgerust atelier, ook de nauwkeurige plaatsing nemen we voor onze rekening. U bent verzekerd van een eindproduct op maat en in elke vorm.” Het orderportefeuille van Steel Dreams is goed gevuld. “We zijn zeer ambitieus maar willen niet overhaast groeien. Wij zijn u graag van dienst, kom gerust eens met ons praten.”

Steel Dreams

Bloemstraat 51
2920 Kalmthout

T.03 435 76 66
info@steeldreams.be
www.steeldreams.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels