Uw event in een gepersonaliseerde omgeving
Chris Bergs Sportpaleis group

Uw event in een gepersonaliseerde omgeving

Sportpaleis Group

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw zakenrelaties of medewerkers te ontvangen? Dankzij de professionals van de Sportpaleis Group kunt op beide oren slapen. Met een totaalpakket op maat is uw bedrijfsevent gegarandeerd een schot in de roos.

Met 23 jaar ervaring en knowhow op het vlak van zaalexploitatie, organisatie en communicatie is Sportpaleis Group een gewaardeerde partner voor zowel organisatoren als promotoren maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar vloer- of zitcapaciteit. “Wij beschikken over een netwerk van acht ‘venues’ waaronder vier grote arena’s: Antwerps Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal en Ethias Arena. Daarnaast hebben wij een cluster van drie theaters: Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en Ethias Theater Hasselt. Voorts zit ook Expo Hasselt in onze portefeuille,” vertelt Chris Bergs, B2B Manager van de Sportpaleis Group. De geoliede organisatie telt een 100-tal vaste medewerkers, bij ieder event worden ook tijdelijke medewerkers ingezet. “

Bedrijven willen relaties samenbrengen op events die authenticiteit en emotie ademen. Bij de shows - van Clouseau, Elton John en Dimitri Vegas & Like Mike tot Cirque du Soleil en het Schlagerfestival … - kunnen klanten, prospecten en relaties genieten van het vipexperience-aanbod. Op die manier participeren ze volop aan topspektakels.” Ze kunnen relaties, personeel of zakenpartners een gepersonaliseerde ontvangst aanbieden met een verzorgde catering voor de show en een leuke aftershow (vaak met live band) na het event. “Deze omgeving met een eigen touch is uitermate geschikt om te netwerken of medewerkers te belonen. Wij maken het onze relaties zo makkelijk mogelijk door onder meer het versturen van digitale vipuitnodigingen, parkingtoegang en zaaltickets. Zo verhogen wij maximaal het comfort voor onze klanten.”

Daarnaast luistert het B2B-team van Sportpaleis Group naar de wensen van zakelijke klanten en stelt het een pakket op maat samen voor groepen vanaf 20 personen, diverse formules behoren tot de mogelijkheden. “Dit maatwerk vinden we vooral terug in onze theaters. Daarnaast zijn onze theaters een perfecte locatie voor onder meer jaarvergaderingen, personeelsfeesten, conferenties of congressen. De vipruimtes van onze diverse zalen verhuren we ook standalone voor een presentatie, workshop, seminarie of events.”

Sportpaleis Group biedt ook raamovereenkomsten aan met een door de klant gekozen en vastgelegd jaarbudget. “Bedrijven kunnen zo hun eigen programma samenstellen uit de verschillende events die bij ons worden georganiseerd met een minimum aan administratieve rompslomp. Wij zijn dan ook graag uw flexibele partner op weg naar succes. Geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op met mezelf en mijn team op vip@sportpaleisgroep.be,” besluit Chris Bergs.

Sportpaleis Group

Schijnpoortweg 119
2170 Merksem

T. 03 400 60 00
info@sportpaleisgroep.be
www.sportpaleisgroep.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels