Vastgoedmentor met maatservice
Charlotte Reypens Reypens Real Estate Mentor

Vastgoedmentor met maatservice

Reypens Real Estate Mentor

Charlotte Reypens is een vastgoedmentor. In een sterk veranderende markt gaat zij aan de slag als een kleermaakster die nauwkeurig de maten van haar cliënten neemt. Het resultaat? Oplossingen die als gegoten zitten.

Met z’n allen bouwen, verbouwen, kopen en investeren we steeds meer. Daarom schakelen we ook vaker een vastgoedmakelaar in. “Maar de gangbare werkwijze van makelaars biedt zelden een antwoord op de vragen van cliënten”, merkt Charlotte op. “Zij zoeken een expert die zorgvuldig advies verleent en meeschrijft aan hun vastgoedverhaal. Dat geldt zeker voor het hogere segment, waar er een grote vraag is naar maatwerk.”

Daarom introduceerde Charlotte haar ‘mentor services’. “Als real estate mentor doorloop ik met mijn cliënten het hele vastgoedtraject. Ik optimaliseer elk aspect in dat traject, met oog voor ieders specifieke noden. Ik ontwerp de juiste aankoop- en verkoopstructuren, neem het juridische luik voor mijn rekening, kom ter plekke op de werf, volg die op en nog veel meer. Die aanpak vraagt veel tijd en expertise, maar ik zie telkens dat het vooral openingen creëert in moeilijke dossiers.” 

Van makelaar naar vastgoedmentor

Volgens Charlotte zijn er vijf stappen nodig om de omschakeling van makelaar naar vastgoedmentor te maken. De eerste is gepersonaliseerd advies. “Als mentor deel je kennis en expertise waarmee je cliënt het beste resultaat kan boeken. Het is belangrijk dat cliënten zo vroeg mogelijk in hun traject advies krijgen, ook via je digitale kanalen. De nadruk ligt niet alleen op verkopen, maar op het creëren van meerwaarde voor je cliënteel.” 

Tot de tweede stap behoren duurzame partnerships. “In een sector waar snelle transacties de norm zijn, is er een beweging nodig richting persoonlijke betrokkenheid, langetermijnvisies en duurzame partnerships. Door verder te kijken dan snelle winsten, creëer ik aanzienlijk meer mogelijkheden en een grotere return on investment voor mijn cliënt.”

Gepersonaliseerd & onafhankelijk

Duurzame partnerships leiden vervolgens tot de derde stap: maatoplossingen. Charlotte: “Duurzame relaties zijn immers noodzakelijk om voor elke klant gepersonaliseerde oplossingen te ontwerpen. Ik ga creatief, flexibel en oplossingsgericht te werk om elke klant maatwerk te bieden. Als vastgoedmentor werk je nooit alleen. Je zit midden in een professioneel netwerk. Daardoor breng je de juiste mensen bij elkaar en creëer je de ideale omstandigheden voor geslaagde projecten. Dat netwerk is dus de vierde stap.”

De laatste stap is de onafhankelijke service. “Ik ben niet gebonden aan de procedures en de doelstellingen van een groot kantoor. Zo kan ik altijd cliëntgericht werken en maatwerk bieden. Gepersonaliseerd advies, dienstverlening op maat en de juiste connecties en partnerschappen realiseer je alleen door de behoeften en ambities van je klanten steeds centraal te stellen. En dat vereist een onafhankelijke vastgoedpraktijk.”

Reypens Real Estate Mentor

Hallaarstraat 51B
2222 Heist-op-den-Berg

M. 0494 12 10 42

info@reypensmentor.com
www.reypensmentor.com

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels