Binnendeuren op maat
Wim Peeters Peeters Interieur

Binnendeuren op maat

Peeters Interieur

De juiste binnendeur maakt een interieur helemaal af. Van klassiek tot strak en modern, over creaties met staal en glas en zelfs schuifdeuren: de maatwerkspecialisten van Peeters Interieur realiseren alles in eigen huis.

“Wij produceren en plaatsen binnendeuren en maatkasten”, vertelt zaakvoerder Wim Peeters. “We zijn gespecialiseerd in het moderne segment: strakke deuren, blokdeuren of plafondhoge deuren. Voor de productie van houten of aluminium deurprofielen hebben we een uniek gepatenteerd systeem ontwikkeld. Dat heeft grote investeringen gevraagd, maar op die manier maken we het verschil en zien we de laatste jaren een enorme groei. Daarnaast hebben we een eigen lakkerij die net is uitgebreid. Kortom, we produceren zelf elke deur van A tot Z. En dat zijn er elk jaar zo’n 4 à 5000.”

Peeters Interieur heeft ook een zusterbedrijf, Adooré. Dat produceert moderne binnendeuren die verkrijgbaar zijn via een dealernetwerk. Particuliere klanten die op zoek zijn naar nieuwe binnendeuren, een maatkast of een dressing kunnen terecht in de showrooms in Meerhout en Hasselt. “Als het over strakke, moderne deuren gaat, hebben we voor iedereen een gepaste oplossing”, besluit Wim.

Peeters Interieur

Genkersteenweg 247 A
3500 Hasselt

T. 011 96 02 60

info@peetersinterieur.be
www.peetersinterieur.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels