De referentie  in douane
Sam Jespers Stream Software

De referentie in douane

Stream Software

Stream Software heeft al meer dan 20 jaar een uitstekende reputatie in de douane- en expeditiewereld. Eind vorig jaar ging oprichter Albert Palsterman verdiend met pensioen, maar de 48 werknemers blijven er alles aan doen om zijn werk verder te zetten.

Stream Software biedt een eigen ontwikkelde oplossing aan voor alle douaneprocedures in de Benelux: van eenvoudige douaneaangiftes tot de complexere administraties van douane-entrepots of actieve en passieve veredeling. “Barco, Estée Lauder, Bleckmann, Kuehne & Nagel, Rhenus: het zijn maar enkele voorbeelden uit ons klantenbestand van meer dan 200 bedrijven die onze complexe installatie hebben lopen, en daar zijn we héél fier op”, vertelt chief commercial officer Sam Jespers. 

Expertise verder uitbouwen

Binnen de industrie is Stream Software dé referentie als het gaat om douanesoftware. “We streven vooral naar een maximum aan efficiëntie en automatisatie om de flows binnen de douane en logistiek zo vlot mogelijk te laten lopen. Alleen zo kan de klant zich focussen op zijn corebusiness.” Daarnaast participeert Stream Software in de meeste werkgroepen van de douane, waardoor ze op de eerste rij zitten bij wijzigingen in de wet. “Het doel is om te blijven groeien. We willen dé referentie blijven binnen de douanesoftware. Vorig jaar hebben we in Nederland een acquisitie gedaan van Unitas Software, zodat we ook daar fysiek aanwezig zijn. En we blijven investeren in onze expertise, zodat we de klanten nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Stream Software

Potvlietlaan 4
2600 Antwerpen 

T. 03 825 77 74

info@streamsoftware.be 
www.streamsoftware.be 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels