Digitale disruptie vertalen naar <br>business
Marc De Swaef Accel

Digitale disruptie vertalen naar
business

Accel

De implementatie en het gebruik van IT lijkt eenvoudiger geworden. In tegenstelling tot wat op de achtergrond gebeurt, waar de complexiteit van het beheer toeneemt. Meer dan ooit is een team van experts nodig en zo heeft Accel er 50 klaarstaan.
“Als IT-servicedesk nemen we de taken op die andere niet meer willen doen”, zegt CEO Marc De Swaef.

Het beheer van IT-infrastructuur, licenties, rechten enzovoorts. Vanuit Edegem en Herentals ondersteunt Accel kmo’s van vijf tot 150 medewerkers die geen interne IT-infrastructuurbeheerder hebben of willen focussen op de eigen business.

“Naast IT-servicedesk zijn we adviseur. Onze medewerkers volgen voortdurend opleidingen, maar Accel investeert ook in de kennis van haar klanten. De digitale disruptie in de markt vertalen wij voor hen naar business. Kmo’s die we recent bijvoorbeeld hebben overtuigd om naar nieuwe technologieën over te schakelen, konden tijdens de coronalockdown voorbereid de activiteiten verder zetten.”

Termen als veiligheid en ontzorging zijn niet onbekend. “Een kmo met vroeger één interne IT-medewerker krijgt er bij Accel ineens 50 bij. We staan te allen tijde met informatie ter beschikking van gebruikers. Met de ISO27001-certificatie is informatiebeveiliging bovendien gegarandeerd.”

Accel

Mechelsesteenweg 25
2650 Edegem

T. 03 460 35 35

contact@accel.be
www.accel.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels