Full-service <br> evenementenbureau
Alexander Coumnas Your Time To Smile

Full-service
evenementenbureau

Your Time To Smile

Events organiseren is een kunst en vraagt de nodige creativiteit en expertise. Als bedrijfsleider heb je wellicht honderd andere zaken aan je hoofd. Daarom is het een goed idee om samen te werken met een eventplanner. Zeker wanneer die je met de glimlach ontzorgt.

“Zo’n drie jaar geleden ben ik begonnen met het bedrijf”, aldus Alexander Coumnas, zaakvoerder van Your Time To Smile, dat evenementen en momenten bedenkt, uitwerkt en organiseert voor bedrijven en particulieren. “Wij hebben een holistische aanpak waarmee we onze klant ontzorgen. Die aanpak steunt op drie pijlers: ontwerp, productie en projectmanagement. We ontwerpen het hele moment: we bepalen het concept en de visualisatie van de inrichting, stellen animatie en catering voor, en creëren al het communicatiemateriaal. Qua productie zorgen we ervoor dat alles gemaakt, gedrukt en gebouwd wordt dat nodig is voor je evenement. En als procesbeheerder zijn we je centrale en enige aanspreekpunt. Wij respecteren je deadlines en wensen, maken afspraken met leveranciers en zorgen er tijdens het event voor dat alles goed gaat. Kortom, op bijzondere dagen helpen we je met onze creativiteit en expertise om je boodschap over te brengen aan je gasten.”

Partner voor bedrijven

Your Time To Smile is de event- partner voor elk bedrijf, van kmo tot multinational. “Het gaat zowel om firma’s die een bijzondere gelegenheid willen vieren als om bedrijven die een partner op lange termijn zoeken. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook beursstanden, roadshows, incentives of congressen en familiedagen. Snel schakelen, complexe of internationale projecten? Graag.” 

Smile Outdoor

Ook als particulier kan je Smile inschakelen om je evenement onvergetelijk te maken. Alexander: “Een uniek huwelijk of een legendarische verjaardag: als je op zoek bent naar een bijzondere ervaring, ontwerpen en bouwen wij je feest op maat en ontzorgen we je bij elk detail.”

“Met Smile Outdoor hebben we bovendien een origineel concept voor buitenfeesten. Het is een onestopshop met formules voor een onvergetelijk buitenhuwelijk of tuinfeest. Het koppel zorgt voor de locatie, wij plaatsen onze tent, met meubilair, verlichting en sanitair. Je hebt keuze uit verschillende tenten en stijlen, en je kunt bij verschillende van onze cateringpartners terecht voor jouw favoriete smaakbelevenis. Decoratie en aankleding kunnen wij verzorgen, of je voegt er zelf die persoonlijke touch aan toe.”

Particulier of bedrijf? Je kunt op de professionele en sympathieke aanpak van Smile rekenen. “We staan erop de beste service te bieden en we zijn steeds op zoek naar de meest elegante oplossing. We communiceren duidelijk en budgetteren transparant. Ons doel is om jou oprecht blij te maken. Iedereen die met ons in contact komt, van klant of leverancier tot koerier, moet met de glimlach aan ons terugdenken.”

Corona-Update

Vragen bij jouw evenement tijdens of na corona? Smile kan helpen! Virtueel, semi-virtueel of wanneer toegelaten ook live, en steeds met de nodige veiligheidsmaatregelen. 

Bel ons voor de mogelijkheden.

Your Time To Smile

Betekomsesteenweg 69E
3200 Aarschot

T. 016 88 80 72

hello@yourtimetosmile.be
www.yourtimetosmile.be

 

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels