Gedaan met die IT-migraine
Lester Staepels Bitlink

Gedaan met die IT-migraine

Bitlink

Na meer dan tien jaar in de IT-sector trok Lester Staepels zijn conclusie: “Ga voor een preventief IT-beleid. Zo verzeker je continuïteit met een minimum aan onverwachte problemen.” Onder de alias Bitlink werd Lester eigenhandig de IT-oplossing bij uitstek voor zelfstandigen en kleine bedrijven.

“Ik lease alomvattende hard- en softwarepakketten aan ondernemers. Zo weten zij precies wat ze iedere maand moeten betalen, zonder onaangename verrassingen”, begint Lester.  Bitlink biedt deze formules aan voor bedrijven van één tot 25 medewerkers. “Mijn dienstverlening werkt zoals een wagen leasen met een omniumverzekering. De gebruiker leaset zijn hardware bij Bitlink: van pc’s tot monitors, externe opslag of printers. Indien er zich dan een probleem voordoet heb je meteen vervanging. Geen nodeloze stress terwijl je wacht op een reparatie dus.”

Eén prijskaartje

Maar de formules van Bitlink omvatten meer dan enkel hardware. “De apparaten worden geleverd met alle softwarelicenties die je nodig hebt. Geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Combineer dit met onbeperkte interventies, ongeacht de werkuren of de kilometers, en een voortdurende, proactieve monitoring en je hebt een écht ontzorgend totaalpakket.” 

Bovendien geeft het totaalpakket van Bitlink klanten een duidelijk overzicht op de kostprijs van hun IT-gebeuren. “Op het einde van de maand krijg je een vaste prijs per gebruiker. Onveranderlijk en zonder kleine lettertjes. Een ideale oplossing voor ondernemers die een budgetvriendelijk en toch compleet IT-pakket willen. Dankzij het leasingsysteem moet er bovendien géén eigen investering in hardware gebeuren, mooi meegenomen dus.” 

Vinger aan de pols

Wanneer bedrijven zelf hun apparaten en software onderhouden, loopt er vaak wat mis. “Veel zaakvoerders denken misschien dat hun gebruikers goed beveiligd zijn, maar dat is vaak helemaal niet zo. Misschien is de back-upschijf defect? Misschien heeft iemand de virusscanner uitgeschakeld? Misschien wordt er illegale software gebruikt op één van de computers? Misschien worden er te makkelijke wachtwoorden gebruikt?” 

Ook daar neemt Bitlink de taak over. “Vanop afstand controleer ik wekelijks de status van alle actieve hardware, zo kan ik problemen opsporen nog voor ze zich voordoen. Via het klantenportaal kunnen gebruikers ook zelf bekijken welke apparaten er actief zijn, wat de beveiligingsstatus is of wat de laatste interventie inhield.”

Op twee oren slapen

Lester wil ondernemers tot in de puntjes ontzorgen. “Wanneer IT goed werkt, is dat beter voor de ondernemer én voor de IT’er. Met de nodige voorzorgsmaatregelen, goede hardware en voortdurende monitoring zorgt Bitlink ervoor dat je IT veilig, betrouwbaar én budgetvriendelijk blijft.”

Bitlink

Schanslaan 73
2150 Borsbeek

T. 0485 93 46 32

lester@bitlink.be
www.bitlink.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels