Grootkeuken- <br>expert
Pieter Meelberghs,
Matthias Spaepen,
Dirk van Riel & Frank van Riel
van Riel Grootkeukens NV

Grootkeuken-
expert

van Riel Grootkeukens NV

van Riel Grootkeukens heeft al meer dan 40 jaar een uitstekende reputatie in grootkeukens. In 1989 stapten de broers Dirk en Frank in de zaak om het werk van hun vader verder te zetten. Met 17 enthousiaste werknemers staan ze dag én nacht paraat.

Als je al eens ging eten in Postuur, een restaurant van sterrenchef Bart de Pooter, dan is je maaltijd bereid in een keuken die volledig werd ingericht door van Riel Grootkeukens. “Ook Defensie en ZNA mogen we rekenen tot ons klantenbestand. Daarnaast installeren we ook keukens, afwasmachines, koelingen en andere toestellen voor cafés en restaurants in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant”, vertelt Frank van Riel. 

Mond-tot-mondreclame

Van een ijsblokjesmachine in een dorpscafé tot een volledige ingerichte grootkeuken, van Riel doet het allemaal. Hun grootste troef? Hun uitstekende service: 24/7. “Als ’s nachts een diepvries in panne valt, zijn we al vroeg uit de veren om het probleem op te lossen. Die service weten de klanten te waarderen. Je hoort de mensen zeggen: ‘Daarvoor moet je bij van Riel zijn.’ Die mond-tot-mondreclame heeft ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan.” 

En de toekomst? “De opvolging is verzekerd. Onze dochters hadden niet de ambitie om de zaak over te nemen, dus nemen Matthias en Pieter, twee medewerkers, op een dag de fakkel over.”

van Riel Grootkeukens NV

Bleukenlaan 13
Industriezone 1235
2300 Turnhout 

T. 014 41 24 56

info@vanrielgrootkeukens.be
www.vanrielgrootkeukens.be

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels