Interieur- <br>artiesten
Kristof Van Duppen Tint!

Interieur-
artiesten

Tint!

De finishing touch aanbrengen in elk interieur: dat is de specialiteit van Tint! Met creatieve, zorgvuldig uitgevoerde schilder- en decoratiewerken én het nodige advies zorgen Kristof Van Duppen en zijn team voor een resultaat op maat van elke klant.

Kristof Van Duppen richtte Tint! op in 2010. Sindsdien verzorgen hij en zijn vijf medewerkers schilder- en decoratiewerken voor grote en kleine projecten, zowel bij particulieren als in opdracht van interieurarchitecten en projectontwikkelaars. Van de keuken tot de slaapkamer, over de badkamer en zelfs de traphal: de specialisten van Tint! leveren steeds piekfijn werk. “We werken snel, netjes en volgens de gemaakte afspraken. Met ons creatief schilderwerk gaan we voor een resultaat op maat van de klant”, vertelt Kristof.

Meer dan schilderen

Tint! is meer dan een klassiek schilderbedrijf. Ook behangen is hun specialiteit. Wil u een leuk motief, een fotoprint als eyecatcher of een unieke combinatie van schilderwerk en behang? De ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw muren spreken. Daarnaast is Tint! expert in decoratief stucwerk met bijvoorbeeld Microtopping, Mortex of Stuc Deco. Deze techniek is ideaal om de wanden in uw woon- of slaapkamer van een stijlvolle nieuwe look te voorzien. Maar ook in uw badkamer geeft het een mooi en duurzaam resultaat, want voldoende dik stucwerk is waterdicht. “Het is een origineel materiaal dat uw ruimte een heel architecturale uitstraling geeft”, laat Kristof optekenen.

Of wat dacht u van decoratieve sierlijsten? Deze elementen brengen reliëf en warmte in elk interieur. En wie graag in een rustiek decor woont, moet beslist kalkverf overwegen. Dit natuurlijke en milieuvriendelijke product zet het authentieke karakter van uw muren (letterlijk) in de verf. De typische schakeringen in deze verf zorgen voor een uniek resultaat. Creatieve technieken: ze zijn het handelsmerk van Tint!

Ook voor kalei- en gevelschilderwerken staat Tint! klaar. Kalei is een gevelafwerking op basis van kalkpleister. Het is een natuurlijk product dat uw gevel jarenlang beschermt en tegelijk een rustieke look geeft. Voor gevelschilderwerk kan Tint! rekenen op de volledige technische ondersteuning van de leverancier, zodat u zeker bent van een perfect resultaat. Als onafhankelijk schilderbedrijf kiest Tint! bovendien zelf de beste merken en producten voor elk project op maat van uw budget.

Alles voor uw interieur

Tint! voert niet alleen uw decoratiewerk uit, maar geeft u ook al het nodige kleur- en interieuradvies. “In de toekomst willen we ons gamma en dienstenpakket nog uitbreiden”, vult Kristof aan. “We zijn bezig aan een showroom en willen ook raamdecoratie en verlichtingsstudies aanbieden.” Zo heeft uw woning of uw bedrijfsgebouw straks de perfecte uitstraling.

Tint!

Klein beeldekensplein 12
2460 Tielen

T. 0476 31 04 61

info@tint-decoratie.be
www.tint-decoratie.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels