Jouw interieur <br>op maat
Wesley Ceulemans Meubelmakerij Ceulemans

Jouw interieur
op maat

Meubelmakerij Ceulemans

Zowel thuis als in je bedrijfsgebouw wil je rondwandelen in ruimtes die helemaal ingericht zijn volgens jouw wensen. Keuken, slaapkamer, badkamer, leefruimte of kantoor: je wil een interieur dat gerealiseerd is door ervaren interieurbouwers. Je wil meubels uit zorgvuldig gekozen materialen, gemaakt met liefde voor het vak. Maak kennis met Meubelmakerij Ceulemans.

Wesley Ceulemans begon in 2001 een zaak als schrijnwerker. Gaandeweg kwam hij in contact met architecten en werd hij steeds meer betrokken bij grotere en meer uitdagende projecten. Hij ging investeren in personeel, machines en productieruimte en zijn firma groeide jaar na jaar. Na een brand in 2018 volgde een helse periode, maar vandaag staat Meubelmakerij Ceulemans er weer. Wesley en zijn team zijn klaar om hun vernieuwde showroom en werkplaats te openen.

Topmaterialen mét advies

In de vernieuwde toonzaal in Lier kunnen interieurarchitecten en eindklanten kennismaken met het aanbod, de materialen en afwerkingsmogelijkheden. “Het is de bedoeling dat een klant gewoon al door hier te zijn, overtuigd is van de kwaliteit”, laat Wesley optekenen.

Voor het interieur van je dromen kun je bij Meubelmakerij Ceulemans kiezen uit tal van materialen. Als schrijnwerker werkt Wesley uiteraard met diverse types massief hout en afgeleide materialen. Al deze materialen worden in het eigen atelier verwerkt door ervaren schrijnwerkers. Wil je je interieur verrijken met natuursteen? Ook dat is mogelijk, dankzij de samenwerking met geselecteerde partners. 

Een andere troef is het feit dat de firma werkt met Solid Surfaces van merken als Hi-Macs, Corian of Getacore. Dat materiaal op basis van een acrylmineraalgrondstof kan naadloos verwerkt worden. Denk maar aan lavabotabletten met spoelbakken die één geheel vormen, een keukentablet van 4 of 5 m lang of een volledige douchecel waar wanden en bodem met elkaar verbonden zijn zonder siliconen. Zo zijn er geen voegen waar zeepresten en schimmels te werk kunnen gaan. Het product is verkrijgbaar in veel kleuren en patronen. Meubelmakerij Ceulemans beschikt over de nodige machines om dit hoogwaardige en veelzijdige materiaal te bewerken.

Eersteklas service

Bij echt maatwerk hoort uiteraard een persoonlijke aanpak. “We werken bewust kleinschalig”, legt Wesley uit, “Want we willen elk project volgens de hoogste kwaliteitseisen opleveren. Na een verkennend gesprek en een nauwkeurige opmeting gaan de technische tekenaars aan de slag met het uitwerken van het plannen. Die plannen worden meteen verwerkt door de CNC-gestuurde machines. Goed overleg tussen onze medewerkers zorgt ervoor dat alle gewenste details worden meegenomen in de assemblage. De combinatie van goed opgeleide schrijnwerkers en een hoogtechnologisch machinepark zorgt ervoor dat alleen de mooiste meubels de productiehal verlaten. Tot slot komt onze eigen plaatsingsdienst alles installeren. Met de nodige vakkundigheid, finesse en discipline werken ze het geheel tot in de kleinste details af, en dat op een ordelijke manier.” En of die aanpak werkt? “90% van onze klanten komt naar ons op basis van de positieve ervaringen van anderen”, vertelt Wesley. 

Ambitie

Meubelmakerij Ceulemans heeft in de loop der jaren zijn strepen verdiend in de markt van high-end maatwerk. In de nieuwe werkplaats wil Wesley verder inzetten op automatisatie. Maar zijn focus ligt vooral op voortdurend verbeteren. “Onze ambitie voor de volgende 10 jaar is groeien in de kwaliteit en afwerkingsgraad om onze projecten steeds naar een hoger niveau te brengen”, besluit hij.

 

Meubelmakerij Ceulemans

Industriestraat 12
2500 Lier

T. 03 480 35 25

info@meubelmakerijceulemans.be
www.meubelmakerijceulemans.be

 

Top5 meest gelezen
    Top5 gedeelde artikels